SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Silahlı Kavgada 1 Kişi Yaralandı

Silahlı Kavgada 1 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir otoparkta alacak verecek meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan kurşunların havada uçuştuğu silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Olay, gece yarısı Battalgazi ilçesine bağlı Nuriye Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, İnci sokak içerisinde bulunan bir otoparka gelen M.D., U.D. ile E.T. ve E.B. arasında alacak verecek meselesi nedeniyle başlayan tartışma kavgaya dönerken, taraflar karşılıklı bir birlerine silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu M.D. yaralanırken, park halindeki iki araç isabet aldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği olayda yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bölgede inceleme yapan ekipler 1 adet silah ile 10’dan fazla boş kovan bulurken, olay sonra kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Veysel (1 yıl önce)
    Malatya Geceleri artık 21.y.y. da çok Tehlikeli oldu. Hesaplasan Yeraltı dünyası yapanlar 100 lerce insan öldü. Gerek yok böyle Hadiselere Sevelim Sevilelim. İmam ve eğitmenlere Toplumda çok iş düşüyor.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • kayısı adam (1 yıl önce)Veysel isimli kullanıcı yorumuna
    imamlar fırınlarda tas kebap yaptırma derdinde , eğitimciler nasıl fazla tatil yaparız nasıl maaşlara zam getiririz derdinde bizim eğitim sistemimiz , sistem kötü olduğu için değil öğretmenler doymadığı için bu halde.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aspuzu (1 yıl önce)
    Bakan Bozdağ infaz yasası değişecek demişti sonra ardı gelmedi. Bu yasanın acilen değişmesi gerekiyor. Özellikle Malatya büyükşehir olduktan sonra sıkıntılı bir hal almaya başladı. Yorumlara katılıyorum eksi verenleri ise Allaha havale ediyorum. O adalet bir gün size de lazım olacak ama değişmez bir gerçek var ki o da Rabbimin adaleti her şeyin üzerinde. O eksi verenlere şu sözü hatırlatmak istiyorum. Su testisi su yolunda kırılacak. Hastanede hastasına hizmet veren doktorun, sınıfta öğrencisine doğruyu iyiyi anlatan öğretmenin, arazide saatlerce mesai harcayan mühendisin, sırtında hamallık yapan işçinin, kayısıda güneş altında ter içinde çalışan işçilerin ve inşaatta saatlerce ayakta kalıp ekmeğinin derdinde olanların ahları bir gün sizi de bulacaktır. Dürüst vatandaşı bu kendini bilmezlere ezdirmeyin mağdur etmeyin....Devletin eyt sözleşmelilere kadrodan daha büyük meselesi bence toplumun huzuru olmalı.....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ağzına yüreğine sağlık dileyecek bisey kalmadı artık isin rast geke...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Akşamları dışarı çıkmaya korkar olduk...malatyanın geldiği hale bakarmısınız...ne diyordu malatyanın vekil ablası...malatyayı büyükşehir yapacaz...alın size büyükşehir....kim kime,dım dıma....nasıl eğleniyor muyuz....hırsızlık,gasp,yaralama,uyuşturucu,fuhuş....daha ne ararsan malatyada mevcut...hani siyasilerimiz hep diyor yaa malatya yı cazibe merkezi yapacağız diye....hakikaten malatya cazibe merkezi oldu....bakın...
    %100
    %0
    Yanıtla