SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şire Pazarı'nın Sorunlarının Çözümü İçin Çalışma Yapılıyor"

0
Güncellendi - 2020-07-19 20:46:08
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş Başkanlığında Büyük Şire Pazarının sorunlarının görüşülmesi amacıyla toplantı düzenlendi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Battalgazi Kaymakamı Abdul Kadir Duran, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Tarım ve Orman İl Müdürü Tahir Macit, İl Defterdarı Ali Yıldırım, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, FKA Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileri katıldı.

Büyük Şire Pazarında yaşanan sıkıntıların ele alındığı toplantıda sorunlar ve çözüm yolları konuşuldu.

Toplantının ardından Büyük Şire Pazarına geçen Vali Baruş’u burada İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Tarım ve Orman İl Müdürü Tahir Macit ve Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan karşıladı. Pandemi sürecinde Şire Pazarı meydanındaki kalabalığın önlenmesi ve sosyal mesafenin korunması amacıyla gerekli tedbirlerin alınması talimatını veren Vali Aydın Baruş, burada esnaflarla sohbet ederek onların sorunlarını dinledi. Emniyet Acil Durum Butonları ve Emniyet Noktasının varlığı ile güvenlik sorununun kontrol altında tutulduğunu söyleyen Vali Baruş, “Büyük Şire Pazarının sorunlarının çözümü için gerekli çalışmalar yapılıyor” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • öneri (3 yıl önce)
    Ata Dede usulü ile böyle gelmiş. Ama böyle gitmez. ciddi ciddi Üniversite - Sanayi- Müstahsil işbirliği şart yarın bir gün şapka düşerse iş işten geçmiş olur. ÇİÇEKTEN - RAF' a KADAR TEKNOLOJİ' nin NİMETLERİNDEN keşif Üniversite aracılığı ile devlet işi...
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (3 yıl önce)
    siyaset yapan belediye başkanı ancak boyama yapar onu kırma bunu üzme derken çivi çakamaz siyaset iş yaptırmaz cesur insanlar lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaan (3 yıl önce)
    Şire pazarının şehir mezarlığı karşısına inşa edilme aşaması ne oldu ? Şire pazarının şu anki yeri hiç malatyaya yakışan bir imajı yok .kısa süre içinde sebze halinin yanına taşınması gerekiyor .miletvekillerine güvenimiz yok sayın aydın baruşun ve selehattin Gürkan'ın hızlı bir şekilde Yen'i yapılacak şire pazarını tamamlamasını umuyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Resul (3 yıl önce)
    Eleştiren kötü yorum yapan arkadaşlara soruyorum ne istiyorsunuz koskoca vali sirepazarina gelmiş ne yapsın adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Öneri (3 yıl önce)
    Kayısı üreticisi ve İhracatçı sanayicinin sorunu var. Her ikisinin de emek yoğun, maliyeti yüksek. Bu ikiliyi bir araya getirip herkesin işini kolaylaştırmalı. Üniversite'de Gıda, Endüstri / Makina, Ziraat mühendisliği bölümü var. Helva yapacak organizasyon lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • zaviye mahallesi (3 yıl önce)
    kalabalık grupla yapılmasa iyiydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli (3 yıl önce)
    Yaa kesin çözerler ? biz çözümleri geçtik artık gölge etmeyin kafi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gültekin (3 yıl önce)
    Altın kayısı bulvarı açılmadan gürültüsü başladı, artık hangi akp li ön ayak olduysa mahallenin içinde evden önce düğün salonu açıldı ,sözüm ona şire pazarı da böyle taşınıp şirret pazarı olacaksa hiç karışmayın ,malatya 'nin böyle yatırımlara ihtiyacı yok, sizinki kalsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Makyaji bırak milletin parasına yazık öncede oralara boş yere para harcandı kasap pazari demirciler kalaycılar çarşısı eski sire pazarı mısır çarşısı yağcılar cokelecikler pazarı yik tamamini o bölgeye modern hijyenik altyapı donatıları ile birlikte iş yerleri yap esnafa ver yoksa boya cila boş yere giden paralar sayın Gürkan bu ile efsane Kayseri başkanı Osman Kavuncu gibi bir başkan lazım tabi o başkanda siyaseti bırakmayı gözönüne almalıdır .
    0
    0
    Yanıtla