SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Siyasilerle Yapmış Olduğumuz Görüşmelerde Ciddi Destek Sözü Aldık"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor As Başkanı Şahin Altunok, kulübün içerisinde bulunduğu mali krize ilişkin açıklamalarda bulundu.

Altunok yapmış olduğu açıklamada Yeni Malatyaspor Kulübü’nün yaşamış olduğu mali krizden kurtarılması adına gayret ve çaba sarf ettiklerini dile getirdi. Altunok siyasilerden tam destek sözü aldıklarını dile getirerek, “Bizler Yeni Malatyaspor Kulübü yöneticileri olarak, göreve gelmiş olduğumuz ilk andan itibaren takımımızı yeniden ayağa kaldırmak adına elimizi taşın altına koymuş bulunmaktayız. Yönetim kurulumuzda yer alan her bir arkadaşımız takımımızın yeniden ayağa kalkması adına çok yoğun mesai harcamaktadır. Ben de şahsen işlerimi yurtdışında yürütmem hasebiyle, gerek Avrupa gerekse farklı kıtalarda Yeni Malatyaspor Kulübümüz için canı gönülden çalışmalarımı sürdürmekteyim. Artık yeni sezon hazırlıklarına planlamalarına hızlı bir şekilde başlamamız gereken şu günlerde, takımımızın ayağa kalkması adına bir dakika bile kaybetmeden yoğun bir mesai harcayacağımızı belirtmek istiyorum. 

Bugün itibariyle Yeni Malatyaspor’umuzun kaybedecek zamanının olmadığının farkındayız ve bu minvalde çalışmaktayız. Kulübümüzün yaşamış olduğu mali krizi çözme noktasında bir hayli yoğun çaba harcadık ve harcıyoruz. Bu çabalarımız neticesinde, siyasilerimizle yapmış olduğumuz görüşmelerden ciddi bir destek sözü aldık. Hem tesislerimizin, hem stadyumumuzun hem de güncel borçlarımızın ödenmesi noktasında bizlere destek olacaklarını ifade eden siyasilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bununla birlikte buradan bir çağrıda bulunarak, Malatya’mızın ileri gelenlerini, iş adamlarını, taraftar gruplarımızı il dışında yaşayan, yurt dışında yaşayan Malatya ve Malatyaspor gönüllülerini de bu taşın altına ellerini koymaya davet ediyorum. Hep birlikte el ele vererek bu zorlu günleri atlatacağımızdan kimsenin bir şüphesi olmasın. Yeter ki birlik olalım. Birlik ve beraberlik içerisinde Yeni Malatyaspor’umuzu yeniden hak ettiği o güzel günlere kavuşturmak dileğiyle.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • turan (1 ay önce)
    Züğürt tesellisi. Siyasiler para verecekmiş.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Gani (1 ay önce)
    Yeni kurulmuş borçsuz bir klübü batırmışlar hala sıkılmadan birde destek istiyorlar. Bu saatden sonra her malatyalı özüne dönüp bu şehrin gerçek takımının Efsane Malatyaspor olduğunu hatırlayıp bu klübe tüm malatya kurumları ve halkı ile destek olmalıdır.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • yusuf (1 ay önce)
    acık para verin adile parası bitmiş porşe arabasıyla manken gezdiremiyi yazık
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Haci (1 ay önce)
    Sıfır borçsuz yeni kurulmuş bir klübü batırıplara yardım mı edilecek miş?Bu resmen Malatyaspora ve Malatyalılara büyük bir ihanet olur.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 ay önce)
    Ne güzel teşkilat kurmuşsunuz. Klübün içini boşaltın borçlandırın. Sonra belediyeden halkın parası ile borçları kapatın. Tekrar ceplerinizi doldurun klübü borçlandırın. Belediye halktan aldığı vergileri size aktarsın. İyi teşkilat kurmuşsunuz. Bravo. Şeytanın bile aklına gelmez bu düzen. Ne güzel zararı belediyeye, karı size. Eğer seçilecek belediye başkanlarında biraz düşünce varsa halkın parasının bir kuruşunu size vermez. Yeter artık bu kaçıncı düzen.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • hasan (1 ay önce)
    bunların tek dertleri ordan burdan para toplayıp yemek, doymadılar. spor kulüplerine belediyelerin parasını vereceğim diyen adaya oy vermem.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 ay önce)
    Sıfır borcu olan kulübü sanki ben bu hale getirdim, önce kulübü borç batağına sok, sonra kendi cebinizden bir kuruş ödemeden başkaları tarafından borçları ödensin, tekrar o paralar da birileri tarafından yok edilsin, tekrar başa dön. Önce bu borçların hesabını veriniz.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Metoo (1 ay önce)
    Sayın gevrek kulübü batırdı şimdi pisliklerini örtmeye geldi ve ayrıca adam hala para istiyor bana para versinler bende yöneteyim..malatyalı bunları hakecek ne yaptı acaba..Nurettin güven Nurettin Soykan turan çevik gibi başkalar gitti elimizde adil gevrek kaldı..
    %86
    %14
    Yanıtla
  • 44malatya (1 ay önce)
    Siyasilerin verdigi sozler secim icin oy secim olmadan verin parayi borclar kapansin soz verirler ondan sonra unutulur yani Laf olsun torbaya oy konsun
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Erdal (1 ay önce)
    Akp kurtarır malatyayi da Malatyasporlu da. Siz davulu zurnayi mendili hazırlayın
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Malatya (1 ay önce)
    Kulubü batıran bu başkanla olmaz paranıza yazık olur o paralarıda hiç eder kaçar gider önce takımı mevcut başkandan kurtarınız.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Salih (1 ay önce)
    Destek sözleri hikaye önümüzdeki günlerde destekler verilmedi diye ahkam kesmeyin borç sizin borcunuz paranis yoksa talip olmayacaktiniz elin gelin arabasıyla düğün yapmayın anlayan anladı sayın gevrek
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Hukuk (1 ay önce)
    Sİz önce 500 000 000 borcu nasıl yaptığınızın hesabını verin
    %93
    %7
    Yanıtla