SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Size Sonuna Kadar Güveniyorum"

0
Güncellendi - 2017-08-09 21:02:41
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 1. haftasında 13 Ağustos Pazar günü sahasında Osmanlıspor’u konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde saat 18.00’de yapılan antrenmana bütün futbolcular katılırken, takım dayanıklılık ve çabukluk çalışması yaptı. Antrenman öncesi futbolcularıyla saha ortasında bir toplantı yapan Sağlam, lig haftasına girdiklerini ve herkesin takıma katkı sağlamak için daha çok çalışması gerektiğini söyledi. Futbolcularına onlara güvendiğini ifade eden Sağlam, "Uzun bir süredir yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İnşallah Allah emeklerimizi boşa vermez. Biz iyi bir takım olduk ve çok iyi çalışarak daha iyi duruma geleceğiz. Artık lig haftasındayız, bundan dolayı sizlerden biraz daha gayret istiyorum. Ben hocanız olarak hepinize sonuna kadar güveniyorum. Biliyorum ki sizler de bu ligde iyi işler yapacak futbolcularsınız. Bize güvenen insanları mahcup etmeyeceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam daha sonra futbolcularıyla bire bir görüşmeler yaparak, onları bu haftaki Osmanlı maçına motive etmeye çalıştığı gözlendi.

iha- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Harun (6 yıl önce)
    Hüseyin başka ismi federasyon kabul etmiyor suan için. Tam destek ilk 5 6 hafta ne olursa olsun destek. Bu arada herkes çevresine özellikle 50 yas üstü malatyaspor taraftarın passolig almaları ve destek vermeleri icin yardimci olsun . 80 90 binler bulmaliyiz. Şuanki passolig in yarısı Malatya dışından.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    ya arkadaş benim anlamadığım neden antraman sahasının etrafı kapatılmıyo rüzgardan ve sıcaklardan korunması için..gidin bakın 3.lig takımlarının bile antraman sahasının etrafı en az 7-8 metre uzunluğunda çevrili.. bunuda yönetim yapsın artık.. kafanız basmıyomuuu siizn bu kadar
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (6 yıl önce)
    Hep destek tam destek. 12. Adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (6 yıl önce)
    O stadın etrafı yılardan beri öyle güzel bir yeri etrafını ağaçlandırma yapamadılar hiç kimse düşünmedi bunun gibi Beydagı da öyle tesisler amatör ce yılardan beri stadyum yetişmedi yolu yapılmadı bunlar malatya yı yöneten lerin işi araştırın bu işlere bakan ya malatya ki değil yada..
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan ULAŞ (6 yıl önce)
    Ertuğrul hoca yeni bu işi yapmıyor,Ama hala zayıf noktalarımız var acil transfer diyor inşallah takım 5 hafta sonra oturmuş olacak biz bu yıl küme düşmeyelim çok şey istemiyoruz şampiyon yap ya da ilk 5 e gir demiyoruz saha çevresi ve tesislere düzenlemelere gelince anağızın karnında nasıl durdunuz anlamadım bu işler zamanla halledilecek işler Takıma gelirsek şu anki takım rakip kaleye gidemiyor kapasite çok düşük geri pası çok yapıyorlar kaleci orta saha ve golcü acil alınmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin fatih (6 yıl önce)
    Takımın rengine karar verin artık,başındaki YENİ ibaresini kaldırın lütfen.Amatör köy takımı adı gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut Öztürk (6 yıl önce)hüseyin fatih isimli kullanıcı yorumuna
    Bravo aynen katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)hüseyin fatih isimli kullanıcı yorumuna
    TAKIMIMIZIN RENGİ SARI-KIRMIZI-SİYAH. YANİ ÜÇ RENKTEN OLUŞUYOR! AYRICA İSMİMİZİN ÖNÜNDEKİ YENİ İBARESİ KALDIRILAMIYOR. SEBEBİ İSE ESKİ MALATYASPORUN HALA VARLIĞINI DEVAM ETTİRMESİ. BUNUN İÇİN AMATÖRDEKİ TAKIMIMIZIN RESMEN KAPANMIŞ OLMASI LAZIM. BİLGİNİZ OLSUN DİYE YAZIYORUM Kİ GEREKSİZ ELEŞTİRİLER YAPMAYASINIZ...
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin fatih (6 yıl önce)
    Belediye başkanımı,Malatyaspor başkanımı,Malatya valisimi kim ilgilenecekse u tesislerin etrafını düzenleyi yeşillendirin Etiyopya gibi ortalık...
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut Öztürk (6 yıl önce)hüseyin fatih isimli kullanıcı yorumuna
    Bu durumu senelerdir söylüyorum ve yazıyorum tüm platformlardaki ancak değişen bir şey olmuyor. Çok kötü görüntü Malatya adına üzücü. Kimse kalkışta şu ana değin bunu değiştirmek için birşey yapmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)hüseyin fatih isimli kullanıcı yorumuna
    AYNEN KARDEŞİM SONUNA KADAR SİZE KATILIYORUM. DİKKATİNİZ İÇİN BRAVO...
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (6 yıl önce)
    aslında insanlar neden bu kadar tepkili anlamıyorum. başkana ahmet çakır a herkes tepkili. süper lige yeni çıkmışız şehrin stadı yeni yapılmış sorunlar zamanında halledilememiş yani bu telaş neyin nesi. birileri yeni malatyasporu malatyaspor gibi yapmaya mı çalışıyor sorusu insanın aklına geliyor. tamam tesisler bitmemiş 5 yıldızlı otelde malatya nın en iyi otelinde konaklıyorlar. tamam stad bitmemiş ona da kabul 2 3 hafta beklesin herkes. ligin ilk 5 haftasnda kaybettiğin puanla küme düşmezler merak etmeyin. takıma kimse laf atmasın. gelen oyuncular kaliteli kimsenin moralini bozmayın. şurada yapılacak 3-4 transfer kalmış onlar da gelirse takım olacak inşallah. telaşa gerek yok. herkes sakin olsun. birilerinn dolduruşuna gelmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • OKAN (6 yıl önce)
    CEYHUN ARKADAŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİ SONUNA KADAR DESTEK OLALIM EMİN OLUN Kİ 3 HAFTADAN SONRA GERÇEK KİMLİĞİNE BÜRÜNECEKTİR .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ceyhun (6 yıl önce)
    Arkadaslar bir Malatyalı olarak tüm hemşehrilerime sesleniyorum.eğerki biz takımdan hemen başarı beklersek ilk sene 5.de bitirsek seneye emin olun düşeriz.önemli olan yönetim teknik ekip ve kadroda iyi istikrar olmalı.bırakın bu sene ligde kalalım.bu bize yeter.cünkü takımın basında ertugrul hoca var.bu adam sistem hocası.bursada gördük naptıklarını.kulüp olarak basaksehir konya örnegi verilebilir.lütfen sabır bir iki kötü sonuca hemen kükremeyelim.yenilsekte takımı tribüne davet edelim.bu kulüp hepimizin
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (6 yıl önce)
    Hocam sen herkese güvenme gerekli tedbirler al ve sistemi oturdu isteme uymayanı kenara koy yoksa sanada bizde yazık olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Insallah
    0
    0
    Yanıtla