SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sizlerin Bu Teslimiyetinize Hayran Kaldım"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Babalar Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret ederek şehit babalarının babalar gününü kutladı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Pence-Kilit operasyonunda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli’nin babası Cevat  ve annesi Aynur Tekedereli’yi ziyaret etti.  

Şehitlik mertebesinin kutsal olduğunu ifade eden Başkan Gürkan, “Ne mutlu ki şehit annesi ve şehit babasısınız. Sizlerin bu teslimiyetinize hayran kaldım. Ne güzel bir tevekkül. Allah sizlere sabırlar ihsan eylesin. Şehidimizin şahadetine sizleri ve bizleri nail eylesin. Şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ederken şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini de hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Şehidimizin ailesi bizlere emanettir. Devletimizde bizlerde her zaman sizlerin yanında olacağız. Şehidimizin babasını babalar gününde yalnız bırakmadık ve babalar gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlıklı ve huzur içerisinde uzun bir ömür temenni ediyorum” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan günün anısına Şehit Babalarına Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ramazan (1 yıl önce)
    Şehdimize gani gani rahmet eylesin. Diyorum ki vatan için şehit düşmüşün ailesine güzel bir ev hediye edilemezmiydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli (1 yıl önce)
    Anadolu’yu Anayurt yapan Malatya. Şehit ateşi düşmemiş tek bir hanen kaldı mı? Hangi birini sayam, şehir mezarlığına hangi gün al bayraklı bir tabut inse aldığım nefesten utanıyorum.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Bütün şehitlerimizin mekanı cennet olsun yakınlarını ve sevenlerinin başı sağ olsun Bu şerefe imrenen siyasiler ünlüler zenginler evlatlarınızı sizde vatan görevine gönderin torpil yapmayın beddeli yaptırmayın sizede kısmet olur
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hep fakir fukara çocuklarına şehitlik nasip oluyor. Özellikle geri kalmış ülkelerde bu böyle. Bizde de öyle. Bir de milliyetçi geçinenler; evini, aracını bayraklarla süsleyenler daha ziyade bedelli askerliği tercih ediyor. Vatan borcunun bedeli maddi olur mu? Bence olmaz. Onun bedeli kandır, candır. İngiltere kraliyet ailesinin erkek fertleri vatan borçlarını sıcak savaş alanlarında yaparlar. Birçok ileri ülkelerde siyasete soyunanlardan vatana borcunu ödemiş mi diye bakarlar. Bizde daha ziyade asker kaçakları rağbet görür. Yüzleri de kızarmaz. Bunlara göre kendileri akılı, uyanık,. Askerlik yapanlar aptal, salak. Böyle bir yozlaşmış toplumuz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Pırasa (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun. Tevekkül ve teslim olma her kişinin harcı değil.
    %80
    %20
    Yanıtla