SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sobayı Yakmak İsterken Evi Yaktı

0
Güncellendi - 2021-11-13 02:45:18
Sobayı Yakmak İsterken Evi Yaktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir kişi evdeki sobayı yakmak için kullandığı pürmüzün kontrolünü kaybedince evde yangına neden oldu.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesinde yaşanan olayda S. A. (1968 D.lu) isimli kadın, evdeki sobayı yakmak için kullandığı pürmüz, kontrolsüz şekilde alev alınca alevler eşyalara sıçradı. S. A. Evden kaçarak yardım isterken alevler kısa sürede evi sardı. İhbar üzerine olay yerine gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

Yangın sonucu, evde maddi hasar meydana gelirken jandarma görevlileri olayla ilgili inceleme başlattı.

DOĞANŞEHİR'DE YANGIN

Doğanşehir ilçesinde evin mutfağında çıkan yangın hasara neden oldu.

Yeni Mahalle Hürriyet Caddesi'ndeki 4 katlı apartmanın ikinci katında yaşayan Ayşe Yıldırım, mutfakta yemek pişirdiği esnada aspiratör bir anda alev aldı.

Yıldırım, dışarı çıkarak itfaiyeden yardım istedi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevleri büyümeden söndürdü.

Yangın nedeniyle mutfakta hasar meydana geldi.

İha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız