SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sokakta Doğuran Köpeğe Yardım

0
Güncellendi - 2019-01-16 01:29:08
Sokakta Doğuran Köpeğe Yardım
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Arguvan ilçesinde sokakta doğum yapan sokak köpeği ve 6 yavrusunu gören bir genç, köpeklerin sıcak bir yuvaya götürülmesi için saatlerce başında bekledi.

Arguvan ilçesinde gece saatlerinde sokakta yeni doğum yapmış köpeği gören Deniz Karaca isimli genç, bu duruma duyarsız kalmadı. Üşüyen anne köpeğin üstünü örten genç, ayrıca bulduğu yiyecekleri de köpeklere verdi.

Durumdan Arguvan Belediyesini de haberdar eden Karaca, “Kıraathane önünde köpeğin doğurduğunu gördüm, yavruları görünce çok üzüldüm. Anne köpeğe yiyecek bıraktım. Yavruları da bu sırada annelerinden süt emmeye çalışıyordu” dedi.

Köpeklerin soğuktan üşümemesi için üzerilerine örtü attığını da belirten Karaca, “İlçe halkına seslenmek istiyorum ne olur bu hayvanlara yardım edin. Yazıktır, günahtır köpekleri aç ve susuz bu soğuk günlerde dışarıda bırakmayalım. Hayvanlara sahip çıkalım” şeklinde konuştu.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ın talimatı ile hemen harekete geçen belediye ekipleri de sokakta doğum yapan anne ve yavrularını araç ile alarak sıcak bir alana götürdü. Burada mama, su gibi ihtiyaçları karşılanan hayvanlar aşıları da yapıldıktan sonra Malatya Büyükşehir Belediyesine ait barınağına bırakıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyalı (5 yıl önce)
    helal olsun delikanlı.
    0
    0
    Yanıtla