SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sokakta Silahla Vurulmuş Halde Bulundular

Sokakta Silahla Vurulmuş Halde Bulundular
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2 genç sokak ortasında silahlı vurulmuş olarak yaralı halde bulundu. Hastaneye kaldırılan gençler, silahlı saldırıya uğradıklarını ileri sürdü.

Olay, saat 20.00 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Fırat Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Sevecen Sokak'ta yerde yatan 2 kişiyi gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, ekipler yerde yatan şahısların 20’li yaşlardaki Y.Y. ile H.B. olduğunu belirledi. El ve bacak kısımlarına kurşun isabet ettiği tespit edilen 2 genç ilk müdahalelerinin ardından kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Hastanede tedavileri süren 2 yaralı gencin polise verdikleri ön ifadede tanımadıkları bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradıklarını belirttikleri öğrenilirken, bölgede inceleme yapan ekipler iddialara dair herhangi bir iz bulamadı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Malatya'nın yerlisi (6 ay önce)
    Arkadaşlar bu saatten sonra kimse kimseden korkmaz çekinmez kabadayılığa gerek yok herkes ekmeğine önünde kaç yaz kaldığına baksın hayatı güzel yaşasın gerek yok böyle muhabbetlere vurmak kırmak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 ay önce)
    Gözümüz aydın eski günlere dönüyoruz. El birliği ile tüm paydaşlar Şehrimizi ayağa kaldırıyor.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Vallahi teksas gibi deprem bile sapkınları durduramadı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mülayim (6 ay önce)
    Olmaz olmaz dima olmaz olmazsa olmaz olmaz çin ata sözü,s Gürkan Ben ümmetin hakkını kimseye yedirmem Tekbaşıma yerim türk Ata sözü m çınar
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mehmet (6 ay önce)
    kamu binalarını soyarlar sa hiç şaşmamam
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mülayim (6 ay önce)
    Soyarlar hemde hiç affetmezler her yere hırsız dadanmış
    %89
    %11
    Yanıtla