SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorunlar Var Ama En Aza İndirgemek İçin Çalışıyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen istişare toplantısında konuyan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Şehrimizi hep birlikte ayağa kaldıracağız” dedi.

Toplantıya ilişkin olarak Büyükşehir Belediyesi'nin basın bülteni şöyle:

"Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İş İnsanı Tahsin Yılmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen İstişare Toplantısında siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. 

Başkan Gürkan İstişare Toplantısında Malatya’nın geleceğinin ortak akılla, istişare kültürü, birlik ve beraberlik ile inşa edileceğine vurgu yaptı. Başkan Gürkan, “Şehrimizin ayağa kalkmasının tek yolu birlik ve beraberliktir. Dirlik, düzen ve dayanışmadır” dedi. 

İş İnsanı Tahsin Yılmaz, istişare toplantısına katılan herkese teşekkürlerini sundu.

Malatya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Yunus Kılıç, “Malatya olarak birlik ve beraberliğimizle övünmek tabi hakkımızdır. Ben 11 ilden sorumluyum. 11 ili gezerken Malatya’mızda yapılan hizmetleri o zaman fark ediyorum. Bu konuda başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, milletvekillerimizin, belediye başkanlarımızın, yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu. 

İNCE: BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELAHATTİN GÜRKAN’IN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı memnuniyetini dile getiren Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce, “Bizler depremin 2. günü binlerce aracımızı vatandaşlarımızı güvenli bölgelere tahliye etmek için Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın bize vermiş olduğu destekle, Malatya’da 120 bin kişiyi güvenli şehirlere taşıdık. Tabii arkamızda Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanımız olmasaydı, bizler de bu işi başaramazdık. Türkiye genelinde birkaç hafta önce 65 yaş üstü vatandaşların ücretsiz bir şekilde taşınması durduruldu. Ama Malatya’da böyle bir durum söz konusu olmadı. Çünkü Büyükşehir Belediye Başkanımız hem vatandaşın tarafını tutarak hem de esnafımızın tarafını tutarak, Malatya’daki vatandaşımızın ve esnafımızın mağdur olmasına müsaade etmedi. Bu sadece bir örnektir. Biz Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın her zaman yanındayız ve destekçisiyiz” ifadelerini kullandı.

BİNGÖL: SELAHATTİN GÜRKAN BAŞKANIMIZIN ARKASINDA DURMAK ZORUNDAYIZ

Başkan Gürkan’ın akademik çalışmalara da destek verdiğini belirten İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Hülya Berktaş Bingöl, “Sayın Başkanımız Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu hizmetleri anlattı ve bizler bu hizmetlere şahidiz. Bir akademisyen olarak eğitime verdiği desteklerde dolay da Büyükşehir Belediye başkanımıza teşekkür ederim. Birçok uluslararası akademik faaliyetleri Büyükşehir Belediyemiz ile düzenledik. Bu da Malatya’mız için çok önemli bir hizmettir. Bu şehirde yaşayan insanlar olarak hepimizin üzerine düşen sorumluluk, görevleri yerine getirmeli ve geleceğimizin inşası için Selahattin Gürkan Başkanımızın arkasında durmak zorundayız. Başkanımız dik durursa, bu şehir dik durur. İstikbal için devamlılık şarttır. Biz Başkanımızın destekçisiyiz ve arkasındayız” açıklamalarında bulundu.

GÖNÜLTAŞ: MALATYA SON 5 YILDA ÇOK BÜYÜK HİZMETLERE ŞAHİT OLDU

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın deprem süresinde yapmış olduğu çalışmalara değinen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, “Malatya’mız bir deprem yaşadı. 6 Şubat’ta hepimiz yaralandık ama Sayın Cumhurbaşkanımızın destekleri ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın önderliğinde kıymetli şehrimizi Malatya’mızı yaralarını sardık ve sarmaya da devam ediyoruz. Şehrimizin normalleşmesi adına gecesini gündüzüne eş eden, yoğun çalışmalar yürüten Malatya’mız için mücadele eden bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Malatya’yı 6 Şubat’tan bu yana ilmek ilmek dokuyarak, şehrimizin yaralarının sarılmasında büyük gayretler sarf ettiler. Biz 6 Şubat’ta sığınak olarak Büyükşehir Belediyemizin inşa etmiş oldukları semt konaklarını, itfaiye binasını kullandık. Yani deprem zamanı tabiri caizse Malatya’yı kucaklayan bir Büyükşehir Belediyesi vardı. Malatya son 5 yılda çok büyük hizmetlere şahit oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımızın bir sözü var, ‘Anadolu’yu Anayurt yapan destan şehri Malatya.’ Malatya’mız gerçekten de son 5 yılda destan yazdı. Bu destanın yazılmasında emekleri olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a şahsım temsil etmiş olduğum Milliyetçi Hareket Partisi ve tüm Malatyalılar adına teşekkür ederken, inşallah gelecek 5 yılda birlikte yürüyüp Malatya’yı mazisine layık istikbale taşıyacaktır” ifadelerini kullandı.

KESKİN: ORTAK AKIL İLE MALATYA’MIZI AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın Malatya’ya önemli hizmetler yaptığını söyleyen Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Malatya’mız hepimizin Malatya’sıdır. Onun için Malatya’mızı ayağa kaldırmak hepimizin boynunun borcudur. Malatya 6 Şubat’ta yıkılmadı adeta çöktü. Peki, Malatya’yı kim ayağa kaldıracak? Tecrübesi ve ekibiyle Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan. Başkanımız depremde gecesini gündüzüne katarak çalıştı. Kendisine çok teşekkür ederim. Belediye Başkanımız başta olmak üzere hep birlikte el ele vererek ortak akıl ile Malatya’mızı ayağa kaldıracağız” diye konuştu.

Malatya Baro Başkanı Onur Demez ise, “İstişare toplantıları 6 Şubat sonrasında çok kıymetli oldu. Malatya’nın ayağa kalkması ve daha iyi günlere gelmesi için birlikteliklerin şart olduğunu düşünüyorum. Bu birlikteliklerde eksikliklerimizi konuşacağız ve yolumuza devam edeceğiz. 6 Şubat depremlerinden sonra Malatya’mızın ayağa kalkmasında Bakanımızın, Belediye Başkanımızın, STK’larımızın kısaca hepimizin emekleri var. Bizlerde hukukun üstünlüğü ve adalet için sarf ettik. Memleketimizin ayağa kalkması için elinden geleni yapan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum” kelimelerine yer verdi. 

GÜRKAN: ŞEHRİMİZİ HEP BİRLİKTE AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bazı yatırım ve hizmetlere değinen Başkan Gürkan, “İstişare toplantımızın ev sahibi İş İnsanı Tahsin Yılmaz, böyle bir toplantı icra ettiler. Kendilerine bu vesileyle teşekkür ediyorum. Şehrimiz 6 Şubat’ta büyük bir felaket geçirdi. Kıyametin provasını yaşadık.  100 yılın felaketi deniliyor ama 1000 yılın felaketini yaşadık. O nedenle şehrimizin ayağa kalkması lazım. Şehrimizin ayağa kalkmasının tek yolu da birlik ve beraberliktir. Dirlik, düzen ve dayanışmadır.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz, şehrimize teşrif ettiler. Birkaç yatırım alanını gezme imkânımız oldu. Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, Lisanslı Depo, Kuzey Kuşak Yolunu inceledik ve oradan da asfalt plentleri ve beton santrallerinin açılışına katıldık. Sadece bu yatırımları gördüğünde, ‘Bu ancak Allah’ın bereketi kavramı ile ifade edilebilir’ dedi. 

Şehrimizde 40 yıldan beri ‘Kuzey Çevre Yolu, kuşak yolları, alternatif yollar, modern kayısı pazarı, kütüphane, büyük parklar’ yok deniliyordu. Şehrimizde doğuda kanalizasyon Bulgurlu’ya batıda ise Beyler Deresi’ne akıyordu. Vagon Fabrikası atıl durumdaydı. Ha keza Yimpaş aynı şekildeydi. Yapılan çalışmalara bakıldığı zaman altyapı, kanalizasyon, içme suyu, yollar, yeşil alan, çevre düzenlemeleri, parklar, hizmet binaları, spor tesisleri kısaca her alanda çalışmalar yapıldı. Bu Cenabı Allah’ın bizlere yardımıdır. 20 senedir belediye başkanıyım, bizim yaptığımız imar uygulamalarında, istimlaklarımızda ve kamulaştırmalarımızda mutazarrır olan kimse yoktur. Dolayısıyla işinizde hasbi olursanız, işleriniz Cenabı Allah’ın izniyle yolunda gider. 

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanımız ve oda başkanlarımız burada, esnaflarımıza yapılan geçişi iş yerleri Büyükşehir Belediyesine ait olan yerlerde yapılıyor. Demirci, kalaycı, telefoncu, tekstilci, kuyumcu, ayakkabıcı, kasapçı, balıkçı ve diğer esnaflarımıza iş yerleri yapıldı. İşler kolay bir hadise değildir. Tabii ki depremin beraberinde getirdiği birtakım sorunlar var ama sorunları en aza indirgemek için çalışıyoruz. Allah’ın izni ile şehrin yerinde dönüşümünü de gerçekleştireceğiz. Şehrimizi hep birlikte ayağa kaldıracağız. Allah bize hasbiliği nasip etsin. Memleketimizin, istikbali aydınlık olsun. Şehrimizi mazisine layık istikbaline hazırlamak için el birliğiyle gayret edeceğiz” dedi. 

TÜFENKCİ: ŞEHRİMİZİ AYAĞA KALDIRMA GİBİ BİR GÖREVİMİZ VAR

6 Şubat’ta yaşanan depremler sonrasında Malatya’yı tekrardan ayağa kaldırmak için çalışmalar sürdürdüklerini belirten AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Değerli arkadaşlar, bu şehir hepimizin. Hepimiz bu şehrin sahipleriyiz. Bizim de şehrimizi ayağa kaldırma gibi bir görevimiz var. Bizim hep birlikte el ele vererek, şehrimizi ayağa kaldırmamız gerekiyor. Yapılan çalışmalar ve hizmetler ortadadır. Ama önemli olan 6 Şubat’tan sonra şehrimizi tekrardan güzel günlerine getirmektir. Öncelikle hemşerilerimizin oturacağı kalıcı konutlarını ve esnafımızın ticaretlerini yapacakları kalıcı dükkânlarını bir an evvel yapmamız lazım. Onun için harekete geçtik kalıcı konutlarımızın ve dükkânlarımızın temelleri atıldı ve yerinde dönüşüm çalışmaları başladı. Bu şehir hepimizin dolayısıyla şehrimizi hep birlikte ayağa kaldıracağız” şeklinde konuştu."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

29 yorum yapılmış

  • MALATYALI (5 ay önce)
    Yediler, içtiler, dağıldılar... sonuç yok birilerinin karnı doydu. Birileri yağcılık yaptı. Malatyamıza bu gruplaşma yakışmıyor. Belli bir kesimi destekleyenler birarada yazık malatyamıza...
    %84
    %16
    Yanıtla
  • MECZUP (5 ay önce)
    Ye babam ye, bu masalarda oturanların biri dahi açlık görmemiş ensesi ve cüzdanı kalın kişiler, sizin ki körler sağırlar bir birini ağırlar, siz ne derseniz deyin hepsine eyvallah derler laf arasında alakasız kelimeler dahi söyleseniz alkış tufanına tutarlar o masadaki zevatlar ile bir birinize bağlısınız, onlar olmazsa siz siz olmazsanız onlar olmaz, varmı gerçek halk zarar görmüş, hayatını kaybetmiş yakını, bu gün buldu bu gün karnı tok yarına Allah kerim diyen vatandaş varmı o mecliste yok size muhalefet edecek kadar cesaretli birileri gelsin, yazık bu milletin paraları nereye gidiyor görüyorsunuz, çok müslümanız ya hadi yemeğe vereceğin paraları Filistin'e göndereydin yok olmaz illa boğaz, o zaman başka söze gerek yok, ye babam ye.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Bynedim (5 ay önce)
    Körler sağırlar birbirini ağırlar
    %80
    %20
    Yanıtla
  • MUSTAFA (5 ay önce)
    İstişare toplantısı bahane, ziyafet şahane. Kim veya hangi kurum karşılamış bu ziyafetin maliyetini ve ne kadar tutmuş? Vatandaş olarak öğrenmek hakkımız.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Tecde (5 ay önce)
    Kebaplar guzelmiydi ağalar ondan bahsedin bosverin memleketi
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Trajedi (5 ay önce)
    Şehri batıranlar toplanmış. Çınarla Osman’da gitse tam olurdu. Dolmuşçu Mesut 120 bin kişi taşımış. Yalandan kime ne olmuş ki? Baro başkanını kutlarım yağlama yapmamış. Ama keşke o programa gitmese imiş. Baronun ve avukatların çıtasını düşürmese imiş. Ha birde muhtarlar başkanı MHP li amca var. Gardaşını daire başkanı yaptı Selo bey. Uzun lafın kısası kendi küçük hesapları için Malatyanın ölümüne ya sebep olanlar yada buna ortak olanlar toplanmış. Ölmüşüz ağlayanımız yok. Ama çok şükür ölüleri gömmeyi başaran bir başkanımız var. Hepimizi gömdü. Dünyada bu ilk gerçekten. Cumhuriyet tarihinde bu ilk. Üstelik bilim adamı olarak gömdü.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kiremit (5 ay önce)
    Başkanın zor süreçlerde geçirdiği başkanlık dönemi bile onun Malatya ya olan hizmet ve yatırım oranını düşürmedi. Diğerleri gibi yandaşlar ,müteahhit cuntası , dernekler ve cemaatler kazanamıyor diye bu tepkiler. Bu Yandaş avanesi sizde herkes gibi sevip oy vereceksiniz.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Hacı (5 ay önce)
    Bir iş insanı bayram değil seyran değil (durduk yere) böyle bir yemek davetini neden yapar. İş İnsanı Tahsin Yılmaz’ın Malatya BB ile nasıl bir iş ilişkisi var
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kerem Yılmazer (5 ay önce)
    Bu şehre yapacağın en büyük iyilik tası tarağı toplayıp gitmen sayın Gürkan
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Akçadağ lı (5 ay önce)
    Kusura bakmayın ama Şakşak cılar yine iş başında. şu açıklamaları yapanlar ya bu memlekete de yaşamıyor ya da menfeat ve çıkar ları için açıklama yapıyorlar. Vizyon nedir, Toplum nedir, Gelişmişlik nedir, Refah nedir en önemlisi gelecek kaygısı nedir bunları ya bilmiyorlar yada köylerinde çok iyi bakılıyorlar. Yazık ya yazık şu memlekete hala konuşmaktan öteye gidemeyen bir yönetim ve emir erleri..
    %87
    %13
    Yanıtla
  • MUSTAFA (5 ay önce)
    Bu şehri yere düşürenler ayağa kaldıramaz. Önce şehrin bu hale gelmesinde katkısı olanlar bağımsız mahkemelerde yargılanmalı. Yerlerine liyakatli yöneticiler atanarak şehrin ayağa kalkması sağlanmalıdır. Ancak Malatya için nafile. İktidar partisinden kimi aday yapsan seçilir.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Malatyalı 44 (5 ay önce)
    Sayın başkanım geçenlerde ziyarete gittiğim yakınıma, hertarafın sorunlarına bakıyorsunuz bir de anemon otelin orda konteynerde yaşayan kendi personelimize yardım edin konteynerde Bir ısıtıcı Bi yatak Bi buzdolabı var diğer konteynerlede kanepe kilima ranza vermişler bunlarda deprem zede bunlarda yardımcı olun..
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Köylüm (5 ay önce)
    Hesapları bunlara oy verip her dönem "çantada keklik" görülen, sigara parası bulamayan, evine ekmek götüremeyen, ev kirasını veremeyen, marketten alışveriş veriş yapamayan, depremden bu zamana kadar konteyner da sürünen, ev alma, yaptırma hayali biten, sonlarının ne olacağı meçhul HALK ödüyor! Başka kim ödeyecek? Bunlar da oy korkusu yok! Allah korkusu yok, vicdan yok, merhamet yok, neden yemesinler ki? Hiç duydunuz mu konteyner da kalan milletvekilleri, belediye başkanları, daire müdürleri, il başkanları, daha buna benzer bir sürü.. Onlar lüks evlerinde, villalarında, dairelerinde bir elleri yağda bir elleri balda keyif sürerken, bunlara oy veren sizler aylardır soğuk, sıcak tekrar soğukta (kış geldi) sefalet içinde yaşıyorsunuz!! Bunları bu hale siz getirdiniz boşuna sızlamayan..Zahmet olmasa hesabı da siz ödeyin..Saygılar
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Köylü gardaş boşversene ben o dediğin insanlar için karınca misali çok çaba harcadım çok dil döktüm ama bildiklerini oluyorlar. O yüzden sürünsünler
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Efendiler (5 ay önce)
    Kebapçıda toplantı vay memleket vay kim ödüyor hesabı hesabın içindeki hesabı kim ödüyor millete ödetmeyin ağzınızı murdar etmeyin temiz tutun hanenizde yiyin belediyenin toplantı salonunda toplantınızı yapın
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Necmettin (5 ay önce)
    Bu bir tiyatro güya istişare öylemi? Bu şehir sizin gibiler kenara çekilip oturursa ayağa kalkar. Siz size çalıp söyleyin. Bu şehri yeteri kadar oyaladınız . Gürkan ve avanesi maalesef artık bir dahaki dönem olmayacaksınız.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • ismail (5 ay önce)
    yeme içme pofpoflama mevsimi başladı malatyaya hayırlı olsun.içlerinde bir tane sıradan gariban yada konteynırda kalan vatandaş varmı.oradada toplananların kimisi koltuk kimisi rant peşinde.mikrofonu eline alan başkanı övmüş birtanesi bir kaç yıl önce cumhurbaşkanına evimize ekmek götüremiyoruz diyen kişi değilmi ne oldu şimdi başkanı övüyorsun sanada bir rant verilmiş galiba.hepiniz çıkar menfaat için oradasınız oy veren garibanın canı çıksın umrunuzda değil.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Seyda (5 ay önce)
    Yemek yeme yarışması gibi görünüyor.Hasaplar bizden...
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Sağlıkçı (5 ay önce)
    Gürkan ve stk lar bi uzakta oynayın artık.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • malatyalı 44 kayısı (5 ay önce)
    malatya'yı ayağa kaldırmak çok zor çünkü plansız ve programsız işler yapılıyor. bir kere başlanan iş suratla yapılmayacak ise başlanmamalı. naci görür adlı şahıs yine malatyayı hedef almıstı ne dedi o temeller çok riskli dedi günahım kadar sevmem naciyi lakin dogru söylüyor. bir temel açın sonra temel göl olsun. bu sehir ayaga nasıl kalkacak ? insanlar resmen perişan oldu. vekilleri süslü püslü yemeklerde kapalı alanlarda degil dağın bayırın içinde sırtında kaz tüylü mont yerine bir kuru kazak olsun isteriz. gelin bir gün konteynırda kalın. dün konteynırımın içinde halılarım sırıl sıklam olmustur aha bugunde daha kurumamıstır. gelin bu sorunları çözün. veya vekillerin malatyada kaç tane evi var ise 2-3 tanesini depremzedelere açsanız bunuda reklam yapın çok güzel prim olur ama yapın. öyle çıkıp onu bunu yapacagız demekle olmuyor konteynırlar kışa hiç uygun degil arkadasım. bir elektrik kesilse bizler burda donacagız. on binlerce insan konteynırda kalıyor oldu bitti seklinde yapılmıs. keske 1 ay daha geç otursaydık da düzgün yapılsaydı. şimdi insanlar konteynır tepelerine çıkmıs çuval asıyor yagmurda böyleyse karda nasıl olacak. her yeri rüzgar yiyor zaten.. önce bu sorunları gelin çözün. 4 bin ev verilecek diyorsunuz 66 bin depremzede ne yapacak. hepsinin ailesi en az 4 kişilik. yüz binlerce malatyalı magdur. önce milleti bu 20 metrekarelik konteynırlardan kurtarın. sonra topluca yemek yiyelim
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mehmet (5 ay önce)
    Teşekkürler. Sizlerde bir araya gelip açıklama yapmasanız hiç güleceğimiz yok. Bir diğer husus devletin parası ile görevdeki başganlar reklam mesajı atmasın. Emlak vergisi için kayıtlı telefon numaralarına reklam mesajı nedir? Görevini yapan kişiler şunu yaptık bunu yaptık diyor. Düşüncesine bir pazarcı bugün 50 kilo elma sattım diye övünüp reklam yapıyor mu. Bir tavuk ayda 30 tane yumurta yaptım diyor mu. Hizmet etmek reklam aracı değildir. Zaten şimdiki başkanlar olmasa gene kendi partilerinden biri kazanacak seçimi. O zaman insanların derdi şehri kendi partisi değil. Tamamen kendi ve koltuğu.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • murat (5 ay önce)
    SORUN YOK. Başkan sorun MU var ? Dünyada ilk bu SORUNSUZ bir şehrimiz var .
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Şükrü Şahin (5 ay önce)
    Körler topallar birbirini agirlarlar. Bakın bir tane sade vatandaş varmı hepsi godamanlar kalbur üstü kişiler onlar soğukta üşüyen vatandaşın halinden ne anlar gardaslar biri seçilme derdinde diğerlerinde bu arada ne kapabilirim onun peşinde vallahi bunlar vatandaşın halinden bı haber hani bir söz vardır dok açın halinden ne anlar.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Mlt (5 ay önce)
    Malatyam kan ağlıyor, bunlar hala kanaat önderleri denen güruhla seçim çalışması yapıyorlar. Kanaat önderleri içinde hangi ilime sahip insanlar var acaba? Bu kanaat önderler Malatya’yı toz pembe göstermekten başka, nerede nerede rant sağlarız, onun hesabı içinde değiller mi? Bu kanaat önderlerinin okuma düzeyleri ne? Baştakinin pofpoflanmaya ihtiyacı var. Kanaatçilerde pofpofluyorlar, bütün mesele kendiler, sakın ha bunlara oy vermezseniz kanaat önderlerinin gazabına uğrarsınız.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Berk (5 ay önce)
    Sayın başkan kesim ayinde sulara yüzde.56 25 indirim verdi unuttunmu
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Malatyali (5 ay önce)
    Seçim yaklasti sivil kurum temsilcileri basladilar övmeye son dün e kadar atanlar 6 şubat debreminde malatyadaki belediyeleri gördük büyük şehir de dahil Elâzığ daki yardım sevenler olmasa ekmek bulamadık yemeye özelikle battalgazi belediyesi netti sosyal tesisleri açmadılar örnek battalgazi devlet hast orda bulununan tesisi 2 ci gün açtılar oda çay yok çorba yok ekmk yok üstelik içinde ki marketi kapatı allah aşkına nerdelerdi bir gelip sorabilirlerdi ben allah birdaha yaşarmasın evim de yıkıldı bunlara asla şahsim olarak oy vermem 10 ay olmus hâlen biz hak sahipligi ile ugrasiyoruz hani bir vatandaş magdur olmuyacakti yarin yerinde dönüşümde şehir boş kalacak herkes mecburen toki 'ye gidecek beton metre küpü 23 bin olmuş en az 1 milyon üste verip evini yaptıracak asgari ücretli emekli biri de çıkıp diyemiyor ki bu fiyata ev kim yaptırabilir yazıklar olsun 40 .50 yılık orta hasarlilar var durumu belli değil ağıra da ceviriyorlar anca laf kalabalığı boş vaat
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kazım (5 ay önce)
    Çok güzel bir toplantı olmuş. Hiçbir sıkıntı veya eksiklik olmamış fazla demek ki! Herkes birbirini övgülere boğmuş. Yani şu noktalarda (mesela imar uygulamaları vs) yanlış yapmışız veya deprem sonrasında organize olamamış ve bocalamışız diyen yok.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Malatya (5 ay önce)
    Iyin icin afiyet seker olsun insanlar bu yağmurda soğukta rezil oluyor o yediklerini tekrar hepinizden ciksin insallah uyip içip laftan başka hiç birsey yaptığınız yok Allah yanınıza birakmasin
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Otoban faresi (5 ay önce)
    Kaldirirsiniz belli vatandaşın gazını alırsınız boş laflar dalga geçmeyin
    %95
    %5
    Yanıtla