SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sportif Fair-Play Ödülü Bingöl'e

0
Güncellendi - 2018-05-02 02:08:19
Sportif Fair-Play Ödülü Bingöl'e
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Hülya Bingöl'e, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Sportif Fair-Play tanıtım dalında büyük ödül verildi.

  Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin (TMOK), Fair-Play düşünce ve davranışını ülke genelinde yayma ve benimsetme amaçlı faaliyetleri kapsamında sürdürdüğü “Türkiye Fair-Play Ödülleri” bu yıl da yeni sahiplerini buldu.  İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Hülya Bingöl'e, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Sportif Fair-Play tanıtım dalında büyük ödül verildi. Bingöl'ün, ' Fair Play tanıtım programları organize ederek, sporun önemli isimlerinin konuk edildiği toplantılarda Fair-Play’den bahseden konferanslar düzenlemesi' dolayısıyla ödüle layık görüldüğü belirtildi.

 Olimpiyatevi’nde düzenlenen basın toplantısıyla 2017 yılı kazananlarının açıklandığı TMOK Fair-Play Ödülleri ile bu yönde örnek davranışlar sergileyen kişi, kurum ve kuruluşların takdir edilerek toplum nezdinde onurlandırılmaları ve bu suretle başta yetişmekte olan genç kuşaklar olmak üzere insanlarımızın Fair-Play davranışları sergilemeye özendirilmeleri hedefleniyor.

  TMOK Fair Play Komisyonu’nun düzenlediği basın toplantısında Komisyon Başkanı Erdoğan Arıpınar, Fair-Play Ödülleri’nin öneminden bahsederek başladığı konuşmasını “Sportif Davranış” dalında ödül kazanan isimleri açıklamasıyla sürdürdü. Arıpınar’ın ardından “Sportif Tanıtım” dalında bu yılın Fair-Play Ödülü sahipleri Başkan Yardımcısı Bilge Donuk tarafından basın mensuplarıyla paylaşıldı. Fair-Play Komisyonu Raportörü Semra Demirer’in “Sportif Kariyer” dalındaki ödül alacak isimleri açıklamasıyla devam eden basın toplantısı son olarak Arıpınar’ın “Toplumsal Fair-Play Ödülü” sahibi Kamber Bozan’ın (Kamber Bakkal) ismini açıklamasıyla sona erdi.

  “İyiye, doğruya, güzele” sloganından yola çıkan Fair Play Ödülleri’nin bu yılki sahipleri 22 Mayıs 2018 tarihinde Olimpiyatevi’nde düzenlenen törenle ödüllerini alacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız