SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Şu Anda Konuşmak Doğru Olmaz"

0
Güncellendi - 2019-04-04 03:00:42
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un takım kaptanı Adem Büyük, Evkur Yeni Malatyaspor'da kalıp kalmayacağına ilişkin, "Bunu çok net veya resmi bir şekilde değil ama menajerimle görüşülmüş. Şuan ki durum itibariyle bu konunun çok fazla konuşulmamasından yanayız çünkü çok önemli maçlar oynayacağız. Yoğun bir tempoya gireceğiz. Şuanda konuşulmasının çok doğru olmadığını düşünerek, bu konunun kapatılmasını istedik" dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Adem Büyük, takımdaki geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Sarı kırmızılı takımda resmi bir görüşme olmadığını dile getiren Büyük, takımda kalmak istediğinin sinyalini verdi.

Şuana kadar kendisine gelen açık bir teklifin olmadığını ifade eden tecrübeli futbolcu, "Benim burada kalmamı istiyorlar diye biliyorum. Bunu çok net veya resmi bir şekilde değil ama menajerimle görüşülmüş. Şuan ki durum itibariyle bu konunun çok fazla konuşulmamasından yanayız çünkü çok önemli maçlar oynayacağız. Yoğun bir tempoya gireceğiz. Şuanda konuşulmasının çok doğru olmadığını düşünerek, bu konunun kapatılmasını istedik. Tabi ki iki taraf içinde hayırlısı olsun. Olursa, burasının olmasını isterim. Kalmak isterim. Burada mutluyum ama şartlar ne getirir ya da ne götürür bilemeyiz. Sonuçta bu futbol, bugün buradasınız yarın başka bir yerde. Burada ben kendimi de düşünmek zorundayım, benimde bir ailem var. Bizimde menfaatlerimiz doğrultusunda oturup konuşacağız ama şuanda bu şekilde konuşmak çok doğru değil. Lig bitince daha net bir şekilde konuşacağız diye düşünüyorum"

Adem Büyük'ün Evkur Yeni Malatyaspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu, sarı kırmızılı takıma 2017-2018 sezonunda transfer oldu.

Sol kanat ve forvet mevkilerinde oynayan Büyük, Evkur Yeni Malatyaspor formasıyla 51 karşılaşmada 8 gol kaydedip, 6 da asist yaptı.

Evkur Yeni Malatyaspor formasıyla geçen sezon Süper Lig'de 28 karşılaşmada 2 bin 280 dakika görev alan Büyük, 4 gol, 4'te asistlik bir performans sergiledi. Büyük, geride kalan sezonda Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1 karşılaşmada 23 dakika görev aldı.

Tecrübeli futbolcu, bu sezon Süper Lig'de 20 karşılaşmada bin 602 dakika görev aldı. Büyük, 20 karşılaşmada 4 gol atıp, 1 de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Sedat yamaci (5 yıl önce)
    Bence gönderilmesinde fayda var. İlerde iyi top tutuyor, iyi top dağıtıyor ve kaliteli bir oyuncu lakin rakiple, hakemle dalaşma ve kendini atma özelliklerinin törpüleneceğini zannetmem.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Esasında Adem oynadığı hiç bir kulüpte bu kadar itibar gördüğünü düşünmüyorum...kulübümüzün menfaati bizim için daha önemli...
    0
    0
    Yanıtla