SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Ligin 8 Haftasında 9 Teknik Direktör Gitti

0
Güncellendi - 2021-10-06 00:30:57
Süper Ligin 8 Haftasında 9 Teknik Direktör Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Son yıllarda teknik direktör değişiminin çok yaşandığı Süper Lig'de, bu sezonda da 8 haftalık periyotta Kasımpaşa, Yukatel Kayserispor, Adana Demirspor, Göztepe, Aytemiz Alanyaspor, Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ve Fraport TAV Antalyaspor teknik heyetlerinde değişikliği tercih etti.

Altay, Atakaş Hatayspor, Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük, Fenerbahçe, Galatasaray, Gaziantep, GZT Giresunspor, İttifak Holding Konyaspor, Demir Grup Sivasspor ve Trabzonspor ise sezona başladıkları çalıştırıcılarla devam ediyor.

Süper Lig'de ilk teknik direktör değişikliği Kasımpaşa'dan geldi, ilk haftanın ardından Şenol Can'la yollarını ayıran Kasımpaşa, bu koltuğa Cihat Arslan'ı getirdi. İkinci haftadan sonra Yalçın Koşukavak'la yollarını ayıran Yukatel Kayserispor, Hikmet Karaman'la devam ederken, üçüncü haftanın ardından Adana Demirspor Samet Aybaba, Göztepe Ünal Karaman ve Aytemiz Alanyaspor da Çağdaş Atan'la (fotoğraftaki) yollarını ayırdı.

Ligde 6. haftanın ardından Çaykur Rizespor Bülent Uygun'la, 8. haftadan sonra da Medipol Başakşehir Aykut Kocaman'la, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor İrfan Buz ve Fraport TAV Antalyaspor da Ersun Yanal'la devam etmeme kararı aldı.

Adana Demirspor'da İtalyan Vincenzo Montella, Göztepe'de Sırp çalıştırıcı Nestor El Maestro, Aytemiz Alanyaspor'da Bülent Korkmaz, Çaykur Rizespor'da Hamza Hamzaoğlu, Medipol Başakşehir'de de Emre Belözoğlu göreve başladı.

İlk 8 haftanın ardından yabancı teknik direktör sayısı 4'e yükseldiği ligde Fenerbahçe'de Portekizli Vitor Pereira ve VavaCars Fatih Karagümrük'de İtalyan Francesco Farioli'nin yanı sıra Göztepe ve Adana Demirspor da yoluna yabancı isimle devam ediyor.

İzmir, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Nuri (2 yıl önce)
    Muhtemelen Çağdaş Atan gelecek.Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çağdaş atanla son anda anlaşma bozuldu.Şu anda sumidica ile görüşülüyor..Şurada milli ara büyük bir fırsat.Ama hala belirsizlik var.Diğer klüpler yeni hocaları ile çalışmaya başladılar bile.
    0
    0
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    Çağdaş Hoca emekli defans oyuncusu olduğundan, özellikle Sadık ve Semih'e pozitif etkisi olacağını düşünüyorum. Ve takımın genel defansif duruşuna bir çeki düzen vereceğine kesin gözüyle bakıyorum. Birçok taraftar Kaptan Adem'i eleştiriyor, fakat Adem orta saha da ve ileri uçta topu tutacak, takıma nefes aldıracak aksiyonlarda bulunuyor. Sürekli faul alma peşinde koşmasının en büyük nedeni takımın sene başından beri % 30-%35 ortalama ile oynamasıdır. Hayırlı olur inşaAllah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Samet aybaba ya göre daha doğru bir tercih ancak sezonun başlangıcından beri İrfan buz ile aynı hezimeti Alanyasporda yaşadığı için bu defa malatyaya konsantre olması oldukça uzun zaman alır.yani yanlış zamanda doğru tercihde bir yere kadar etkili olur.keşke bu değişimi sezon başında yapabilseydik.inşallah hayırlısı bu olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Başkanlar gitmez futbolcularida gönderemez tepkileri azaltmak ve ya tutarsa diye sürekli hocalar gönderilir sonuçta ligden en fazla hoca değiştiren kulüpler düşerler.
    0
    0
    Yanıtla