SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şüpheliye Müdahale Eden Polis Silahla Yaralandı

Şüpheliye Müdahale Eden Polis Silahla Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezinde Cuma'yı Cumartesi'ne bağlayan gece yarısından sonra meydana gelen olayda, silahlı bir şüpheliye müdahale eden polis memuru, şüphelinin silahıyla yaralandı.

Alınan bilgilere göre olay, saat 01.15 sıralarında Emeksiz Caddesi'ni Mimar Sinan Caddesi'ne bağlayan Hamidiye Mahallesi İlter Sokak üzerinde faaliyet gösteren bir kadın ve erkeklere açık SPA ve güzellik merkezi önünde oldu. Belirtilen yerde kavgaya karışanların üzerinde bıçak ve silah bulunduğu ihbarı nedeniyle bölgeye polis ekipleri yönlendirildi.

Olay yerine giden resmi ekip, kavgaya karıştığını tespit ettiği Vedat B.’yi etkisiz hale getirmek istediği esnada üzerinde bulunan tabancayı fark etti. Polis Memuru Selçuk G., şüphelinin üzerindeki tabancayı almak isterken, tabancanın ateş alması sonucunda sağ el ve sağ bacağından yaralandı.

Polis memurunun yaralandığının diğer arkadaşı tarafından anons edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi gitti. Şüpheli Vedat B., tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Hayati tehlikesi bulunmadığı bildirilen Polis Memuru Selçuk G., Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Vedat B., ekip aracına götürülerken bazı vatandaşlar saldırmak istedi, ancak polis bunu engelledi.

Olay yerinde Çevik Kuvvet ekibi de Olay Yeri İnceleme Şubesi olay yerindeki çalışmasını tamamlayana kadar olay yerinde görev aldı.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Emin (1 yıl önce)
    Bunlar içeri girer. Devlet afla bırakır. Cezalar eksik kalır
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Esnaf (1 yıl önce)
    Amerikada olsa sen polise kazada olsa böyle yapsan etkisiz hale getirirler.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Tipe bak
    %83
    %17
    Yanıtla
  • samet (1 yıl önce)
    şüphelinin gözleri buzluda polislerimizin gözü neden buzlu değil, onlarında ifşa olmamasıngerekir
    %95
    %5
    Yanıtla