SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evde Silahla Vuruldu, Hastanede Öldü

Evde Silahla Vuruldu, Hastanede Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 35 yaşındaki bir kişi evde tabancayla vurularak hayatını kaybederken, Emniyet ekipleri evde bulunan 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Olay, 02.00 sıralarında  Hasan Varol Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, apartmandaki dairede E.K., Ö.A.T. ve S.D. adlı arkadalarıyla bir arada bulunan Mehmet Hakan Aksoy (35), tabanca ile göğsünden vurularak ağır yaralandı. Ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  

Emniyet ekipleri olay esnasında evde bulunan E.K., Ö.A.T. ve S.D.'yi gözaltına aldı, evde 1 adet tabanca bulundu.

Şüphelilerin, sohbet esnasında E.K. adlı şahsın tabancayla oynarken  kazaen ateş alması sonucu kurşunun Hakan Aksoy’a isabet ettiği iddiasında bulundukları öğrenildi.  

Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından Hakan Aksoy’un cenazesi Malatya Şehir Mezarlığında toprağa verilirken, gözaltında bulunan 3 şüpheliyle ilgili soruşturma sürüyor.  

malatyahaber.com

FOTO: Olayda ölen Mehmet Hakan Aksoy

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış