SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tabip Odası'nın Yeni Başkanı Dr. Demirel Oldu

Tabip Odası'nın Yeni Başkanı Dr. Demirel Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tabip Odası’nın genel kurulunda yeni yönetim,  eski il sağlık müdürlerinden, eski SSK Hastanesi ve Malatya Devlet Hastanesi başhekimlerinden Uzm. Dr.Sezai Demirel başkanlığında oluşturuldu.

Doç.Dr. Erol Karaaslan'ın 2 dönemlik başkanlık süresini tamamladığı Malatya Tabip Odası'nın, hafta sonunda yapılan 2022 Yılı Olağan Genel Kurulunda ’Meslekte Birlik Grubu’’ olarak seçime giren Uzm. Dr. Sezai Demirel başkanlığındaki liste seçildi.

Uzm. Dr. Demirel başkanlığındaki Malatya Tabip Odası Yönetim Kurulu’na Uzm. Dr. Yusuf Ziya Bahşi, Dr. Kemal Şener, Dr. Öğr. Üyesi Ebru İnci Coşkun, Dr. Ahmet Göçmez, Uzm. Dr. Nuriye Ateş Kılıç ve Dr. Safa Burak Kıyat seçilirken, Denetleme Kuruluna ise Prof. Dr. Alaattin Polat, Dr. Vahap Almasulu ve Dr. Yusuf Güler getirildiler.  

Onur Kuruluna Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Prof. Dr. Murat Aladağ, Prof. Dr. Ali Beytur, Prof. Dr. Recep Bentli ve Doç. Dr. Erol Karaaslan seçildi.

Büyük Kongre Delegeliklerine ise Prof. Dr. Mehmet Cengiz Çolak, Doç. Dr. Ahmet Selim Özkan, Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk, Uzm. Dr. Gökhan Kalı, Op. Dr. Turgut Murat Pektekin, Dr. Harun Kurt ve Dr. Battal Çelik getirildiler.

Malatya Tabip Odası'nın yeni başkanı Demirel yaptığı yazılı açıklamada, “17 Nisan 2022 Pazar günü yapılmış olup, Başkanlığımda seçime giren ‘’Meslekte Birlik Grubu’’ kazanmıştır. Öncelikle önceki dönemde Malatya Tabip Odasında yapılan çok değerli aktif hizmetlerinden dolayı bir önceki tabip odası başkanımız Doç. Dr. Erol Karaaslan’a ve yönetim kuruluna ve ayrıca duyarlılık göstererek oda seçimine katılarak destek veren tüm hekimlerimize teşekkür ederim. Hekimlerin başta özlük hakları, çalışma koşulları, sağlıkta şiddet gibi sorunlarımızın farklı platformlarda güçlü bir şekilde dile getirilmesi ve çözüm mücadelesi öncelikli çalışmalarımız arasında olacaktır. Bu vesileyle yeni seçilen Malatya Tabip Odası Yönetim kurulunun ilimize ve hekim camiasına hayırlı olmasını temenni ederim.”dedi. 

Levent BARIŞ, Görüş Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MustafaŞenol (2 yıl önce)
    Dr. Sezai Bey başta olmak üzere görev alan bütün meslektaşlarımı tebrik eder başarılar dilerim!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • HASAN AYDIN (2 yıl önce)
    öncelikle sezai abiye hayırlı olsun. meslek haklarını savunması gereken bir oda yönetimine, eski, yeni yöneticilerin seçilmesi ... temsil ettiği meslek mensuplarının haklarının savunması konusunda bir zaaf teşkil etmez mi ...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şemsettin ÖNER (2 yıl önce)
    Sezai hocam hayırlı olsun Size ve yönetiminize başarılar dilerim
    %100
    %0
    Yanıtla