SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanrıverdi, Akşener'in Danışmanı Oldu

Tanrıverdi, Akşener'in Danışmanı Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz günlerde İyi Parti'ye katılan ve rozeti genel başkan Meral Akşener tarafından takılan, işadamı ve Malatyaspor Kulübü eski başkanı Hikmet Tanrıverdi, partinin genel başkan danışmanlığı görevine getirildi.

Tanrıverdi'ye iletilen Akşener imzalı yazıda, "Parti Tüzüğümüzün 47. Maddesi beşinci fıkrası uyarınca; Genel Başkan Danışmanlığı Görevine atanmış bulunmaktasınız.

Parti çalışmalarına vereceğiniz desteğe olan inancımla, yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni eder, başarılar dilerim." denildi.

Görevlendirmeyi, sosyal medya hesabından duyuran Tanrıverdi de, "Milliyetçi , Kalkınmacı ve Demokrat kimliğiyle ülkemizde adaletin yeniden tesisi, milletimizin refaha kavuşması hedefiyle iktidara yürüyen İYİ Partimizin Genel Başkanı Sn Meral Akşener’in tarafıma tevdi ettiği ‘Gn. Başkan Danışmanı’ görevinden onur duydum." açıklamasını yaptı. 

malatyahaber.com 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Serkan (1 yıl önce)
    Boylelikle malatya chp ve iyi parti milletvekilleri belli oldu cok deger verdigimiz veli agbaba ve hic hakkinda yorum yapamiyacagim tanriverdi olur bu sartlarda enver kiraz ve diger adaular yine secilememenin uzuntusunu yasarlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Esnaf (1 yıl önce)
    Malatya Ak parti ve Mhp 'nin kalesidir. Gerisi bizi ilgilendirmiyi
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Adamsın olay budur
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    Hikmet Tanriverdi Malatyalılarin sevdiği dürüst ve Saygin bir isim. Aday olur mu bilinmez Ancak siyasette yolu açık olsun. Başarılar dilerim
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Onur (1 yıl önce)
    Hayırlı olsun rabbim utandırmasın.İnşallah 1 değil 2 vekil çıkartacak iyi parti Malatya da söz artık bizim yani gençlerin. Sinan ATEŞ ÖLMEDİ BİR ÖLÜR BİN DOĞARIZ…
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)Onur isimli kullanıcı yorumuna
    Değerli onur bey bir Muhsin başkanı birde Sinan Ateş i unutamam ikisinede Allah'tan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun diyorum .
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Ramazan (1 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu etsin inşallah sayın başkanım
    %51
    %49
    Yanıtla