SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'ya Yakışan Bir Bina"

0
Güncellendi - 2021-12-27 01:40:06
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, yapımı 12 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan yeni Tapu ve Kadastro Müdürlüğü hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Bülent Tüfenkci, beraberinde AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu ile birlikte Battalgazi ilçesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Burada Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Mahir Tuncer ve yüklenici firma müteahhidi Sabri Unat’tan bilgiler alan Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Böyle güzel bir eserin Malatya’mıza kazandırılmasından dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum.” dedi.

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nün artık daha modern bir binada vatandaşın hizmetinde olacağını kaydeden Tüfenkci, “Bu binanın Malatyalı bir müteahhit arkadaşımız tarafından yapılması da takdire şayan. Hizmet odalarının modern dizayn edilmesi, güvenliğin ön planda tutulması ile Malatya’ya yakışan bir bina. Biz sadece yollar, fabrikalar, okullar, üniversiteler, havaalanları yapmıyoruz. Aynı zamanda hizmet binalarımızın da daha kaliteli ve modern olarak halkımıza hizmet vermesi için çalışıyoruz. Bu binanın Malatya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum, emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanımıza, milletvekillerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yeni hizmet binasının kısa sürede tamamlanması ile ilgili konuşan yüklenici firma sahibi Sabri Unat’ta, 12 ay gibi kısa bir sürede yeni hizmet binasını Malatya’ya kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Yiğit (2 yıl önce)
    5 Mart 2018 tarihinde ihale edilerek yer teslimi yapılan yeni bina tamamlandığında bodrum, alt zemin, üst zemin ve 3 normal kat olacak ve toplam 8 bin 350 metrekare alanda hizmet sunacak. Yaklaşık 2 ay önce hafriyat çalışmalarına başlanan yeni tapu binası inşaatı çalışmalarının yaklaşık 1 aydır durması ve inşaat alanının çevresinde herhangi bir güvenlik önlemi alınmaması ise vatandaşların tepkisini çekmeye başladı. Yer teslimi yapıldıktan sonra yüklenici firma tarafından yapılan hafriyat çalışmalarının durması ile yaklaşık 7-8 metre derinliğinde çukur oluşması, çukurun etrafında ise herhangi bir güvenlik önlemi alınmaması ise çevre sakinlerinden tepki almaya başladı. Mahalle sakinleri ise Çocuklarının hafriyat alanında oynamalarına engel olamadıklarını hatırlatarak, “İnşaat alanın çevresinde herhangi bir güvenlik önlemi alınmamış. Son günlerde inşaatın durmasıyla mahalledeki çocuklar bu alanlarda oymaya başladı. Can güvenliklerinden endişe ediyoruz” diye konuştular.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nur (2 yıl önce)
    Gösteriş gösteriş gösteriş. Başka bişe değil. Ne paralar dökülüyor be uğruna öldüğünüz saraylar için
    0
    0
    Yanıtla
  • Yiğit (2 yıl önce)
    Tapu müdürlüğü inşşat süresini ve başladığı tarihi bilen bilir 12 ayda yapilmadi 3 mütehait firma geldi gitti yarim kaldı son firma tamamladi şuan teslim zamanı geçmiş durumda 12 ayda yapıldı ise şuanki binaya en az 5 yıldır neden kira ödendi merak konusu bitmeden kimse gelmedi takip etmedi kurdale kesecek adam çok ama
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (2 yıl önce)
    Günün espirisine hoş geldiniz. Bülent bey diyor ki böyle bir binanın Malatyalı bir müteahhit tarafından yapılması takdire şayan demiş. Gerçekten sesli güldüm. Bu işi davetiye usulü ile bu müteahhidi çağırarak vermediniz mi. Açık ihale ile yapsaydınız da belki başka Malatyalı müteahhit daha ucuz fiyat verirdi belki. Bu müteahhit bey ak partiden milletvekili aday adayı olduğu için mi bu ihaleye davet edilerek ihale kendisine verildi yoksa bilmediğimiz başka maharetleri de var mı. Eğer ak partiden aday adayı olunca şekilde görüldüğü gibi ihaleler veriliyorsa sonraki seçimde biz de aday adayı olalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa evc (2 yıl önce)
    Bina oraya yapılmamalıydı!!Bölgenin imar durumu dar sıkışık plansız çevresi otopark yeşil alanı yoksunluğu binayı görünce yahu yapacak başka bi yer mi bulamadınız sorusunu akla getiriyor!!Kuzey kuşak yolunu yapıyorsunuz buralara yapmak varken Malatya nın en problemli kentsel dönüşüm alanlarından birine bu binayı yapıyorsunuz.. o kadar geniş alan var ve şehir yeni alt merkezler oluşturmaya çalışırken bu inat neden??Aynı hata yeni Battalgazi Devlet Hastanesı nde de yapıldı..Hizmet binaları merkezleri daha ince düşünülerek geleceği hesaba katarak yapılmalı..Yani bina iyi ama yeri çok kötü...
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (2 yıl önce)
    Tapu müdürlüğünün yapılacağı en son yer.Tek yönlü cadde zaten park sıkıntısı olan şehrin içinde kalan bir yer.Yer tercihi çok yanlış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Cahillik yolunda ilerlemeye hızla devam...dünyada binalarıyla övünen tek millet olduk HAMD OLSUN.binaların modernliği ile değil içindeli beyinlerin becerisi ile liyakatı ile,vatandaşına samimiyeti ve doğruluğu ile övünelim...modern sarayları olan bir ülkede insanlar açlıkla savaşıyorsa,çöplerden ekmek topluyorsa vay haline toplumu yönetenlerin...!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • yerli (2 yıl önce)
    binaya ve yapana birşey dediğimiz yok ama bu bina orda olmadı yeri çok kötü adam akıllı araç park yeri yok, malatya batıya kaydı gitti. o arsaya bir okul yapılsa daha iyi olurdu. tapu müdürlüğü orda sıkıntı olacak. zaten önündeki cadde tek yön ne gidişi var ne dönüşü.
    0
    0
    Yanıtla