SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taşhan'da Karma Resim Sergisi Açıldı

Taşhan'da Karma Resim Sergisi Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde, 1. Uluslararası Taşhan Karma Resim Sergisi açıldı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Hekimhan Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksek Okulu İç Mekan Tasarımı Bölümünün Organize Ettiği 1. Uluslararası Taşhan Karma Resim Sergisi'nin Taşhan'daki açılışına, Kaymakam Mücahit Zıvlak, Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksek Okulu yetkilileri, diğer ilgili ve yetkililer katıldı.

Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksek Okulu İç Mekan Tasarımı Bölümü öğrencilerinin yaptığı değişik resimlerden oluşan serginin açılışı ilgi gördü.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Sergi KÜRATÖRÜ (1 yıl önce)
    Haber içeriği ve başlığı tamamen yanlış yazılmış. Keşke irtibat sağlayıp haber yapsaydınız daha sağlıklı ve doğru bir haber olurdu. Kısa düzeltme; Sergi sadece resim sergisi değildir ve öğrenci çalışmalarından oluşmamaktadır. Bu sergi farklı şehir ve ülkelerden sanatçı ve akademisyenlerin katılımıyla düzenlenen ve tüm sanat disiplerine ait eserlerden oluşan 1. Uluslararası Katılımlı Karma Sergi' dir. Serginin Küratörü, Düzenleme Kurulu ve Danışma Kurulu, tamamen akademisyenlerden oluşmaktadır.
    %67
    %33
    Yanıtla