SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taşkın Mazbatasını Aldı, Battalgazi'de Göreve Başladı

Taşkın Mazbatasını Aldı, Battalgazi'de Göreve Başladı
A- A+ PAYLAŞ

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde AKP’den Battalgazi Belediye Başkanı seçilen Bayram Taşkın görevine resmen başladı. Malatya Adliyesi’nde düzenlenen programda mazbatasını alan Başkan Taşkın, “Bizlere bu gururu yaşatan tüm Battalgazili hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mazbata töreni sonrasında açıklama yapan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, “Öncelikle 31 Mart Yerel Seçimleri’nde bizleri sandıktan zaferle çıkaran, bizlere bu gururu yaşatan tüm Battalgazili hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyelerine bağlı merkez ilçeler arasında partimiz adına en yüksek oy alarak ülkemizde birinci sırada yer aldık. Bu büyük başarıyı hemşehrilerimizin teveccühüne, sevgisine borçluyuz. Bayrak yarışında görevi devraldık. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan giderek Gerçek Belediyecilik’i, Gönül Belediyeciliği vizyonunu değerli Battalgazililerle buluşturmaya devam edecek; canla başla çalışarak Türkiye Yüzyılı’nda Battalgazi’mizi parlayan bir yıldız haline getireceğiz. Siyasetimiz bu sorumluluğun bilincinde olarak kesintisiz hizmet dönemine son hızla devam edecektir. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, her zaman yanımızda olan Battalgazili hemşehrilerimize layık olabilmek için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimize en kısa zamanda başlayıp bu hizmetleri beş yılda Battalgazi’mize kazandırmak istiyoruz. Malatya’da seçimi kazanarak görevine başlayan belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum; her birine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Yüzde 55,86 ile Battalgazi Belediye Başkanı seçilen Bayram Taşkın, 1974 yılında Malatya'nın Battalgazi ilçesinde doğdu. İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini Malatya'da tamamlayan Taşkın, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1997 yılında mezun oldu. 1998 yılında stajını tamamlayıp Malatya Barosu bünyesinde 25 yılı aşkındır serbest avukatlık yapan Taşkın, 2010-2012 yılları arasında Malatya Barosu Başkanvekilliği görevini üstlendi. Uzun yıllar siyasette aktif rol üstlenen Taşkın, 2013-2014 yılları arasında AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı yaptı. Bayram Taşkın evli ve 3 çocuk babasıdır.

GÖREVİ DEVRALDI

Battalgazi Belediye Başkanı seçilen Bayram Taşkın, mazbatasını almasının ardından 2019’dan bu yana görev yapan Osman Güder’den Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini teslim aldı. Battalgazi Belediyesi’nde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Taşkın, görevi devraldığı Osman Güder’e bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Devir teslim törenine AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, vatandaşlar, Teşkilat ve Meclis Üyeleri katıldı.

Seçimin kazananının Battalgazi olduğunu belirten Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, “Osman Başkanımıza bugüne kadar Battalgazi için yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Beş yıllık görev süresi boyunca Battalgazi’nin çehresini değiştirecek projelere imza attı. Bu bir bayrak yarışı ve bizler bayrağı daha da ileri taşıyacağız. Büyük bir sorumluluğu devraldık. Bizlere güvenip bu sorumluluğu veren tüm Battalgazili hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Hizmetlerimize en kısa zamanda başlayarak, gönül belediyeciliğini Gerçek Belediyecilik’i uygulamaya devam edecek; Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yüzüncü yılında Battalgazi’mizi bölgede parlayan bir yıldız haline getireceğiz” dedi.

Görevi devreden Battalgazi Eski Belediye Başkanı Osman Güder ise Bayram Taşkın’a görevinde başarılar dileyerek, “Bayram Bey’in de ifade ettiği gibi bu bir bayrak yarışı. Memleketimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Kendisinin Battalgazi’de güzel işler yapacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.                           

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Çöşnüklü (3 hafta önce)
    Osman Başkan kaliteli güler yüzlü halkın içinde olan birisi, adamı 10 defa yolda yürürken, insanlar la konuşurken görmüşümdür.Ben açıkçası çok üzüldüm.Bayram Taşkın tanımıyorum,seçim sürecinde de bir defa görmedim.İnsallah bir an önce çalışmalara başlar.Kendisine başarılar diliyorum.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Emrah (3 hafta önce)
    Bayram bey akrabalarını, kayınbiraderini yanına almaya başlamış
    %67
    %33
    Yanıtla
  • YILMAZ (3 hafta önce)
    Hayırlı uğurlu olsun. Bayram beyden öncelikle Osman Güder Başkan olduktan sonra Müdür yaptığı ve şaibelerle anılan ithal müdürleri görevden almasını bekliyoruz. Bayram beyin dürüstlüğüne ve Ranta müsaade etmeyeceğine inanıyor, başarılar diliyoruz.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Malatya 44 (3 hafta önce)YILMAZ isimli kullanıcı yorumuna
    Anlaşılan senin acın büyük.Güder başkan düzgün bir kişiliğe sahip bir insan, başkanlık döneminde bunu gösterdi.Umarim Bayram başkan aynı çizgide devam eder.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • İLYAS (3 hafta önce)
    Sayın Bayram bey'e hayırlı olması temennisi ile başarılar dileriz.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Raşit Dayı (3 hafta önce)
    Ben Osman Güderin yerine Bayram Taşkının aday olmasını gözlemlediğimde Osman Güder vakar duruşundan taviz vermedi.Sonuna kadar dik durdu eğilmedi kendisini tebrik ederim.Eğer Osman Güder aday olsaydı kazanırdı çünkü onu seviyor Battlgazi halkı.Ama Büyükşehirde Selahattin Gürkan ve Yeşilyurtta başka aday gösterilseydi Türkiyede esen rüzgar malatyada da eserdi.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 hafta önce)
    Vay bee malatya için çok büyük bir şans başkanım. Büyük değişiklik seneye vekil olur sonra il başkanı belki bakan araları da dönderir dururlar nasıl olsa milyonda 1 bile kaybetmeihtimali bile yok. Alın sizin olsun malatya.kendime acıyorum başka kimseye degil
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Kararsız (3 hafta önce)
    Ak parti Malatya da seçimi kaybetmek için mevcut teşkilat ile seçime girdi. Ama Allah “REİS” in yüzüne baktı ki Ali Ekinci gibi adamlar ile seçimi aldılar. Demek ki işi koltuk üzerinde ağırlanmak ile baş üzerinde ağırlanmak çok farklı şeylermiş….
    %30
    %70
    Yanıtla
  • remzi (3 hafta önce)
    Yıllar önce Ak Partiden küstürülüp gönderilen kişiler şimdi AK Partiye seçim kazandırdı.Hemde Ak Partinin gerilediği ne öfkenin zirvede olduğu bir seçimde.
    %63
    %37
    Yanıtla