SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Terkedilmiş Malatya' Bayram Namazına da Yansıdı

'Terkedilmiş Malatya' Bayram Namazına da Yansıdı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da her bayram namazında dolup taşan Malatya Şehir Mezarlığı Camii, deprem sorası ilk bayram namazında eski günlere göre cemaat azaldı.

Deprem sonrası çok sayıda insanın terkettiği Malatya'da Bayram Namazı, Şehir Mezarlığı Camii’nin hasarlı olması nedeniyle musallaların bulunduğu alanda kılındı. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın da hazır bulunduğu Bayram Namazı, eski yıllara göre depremden dolayı az bir cemaatle kılındı. 

Bayram Namazı sonrasında Gürkan ve cemaat birbiriyle bayramlaştı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Allah Cellecelaluhu Kabul Etsin Malatyam Mübarek Olan Ramazan Bayramımız Hayırlara Vesile Olsun İnşaAllahu Teâlâ
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Bayram ertesi ve seçimde inşallah memleketimizdeyiz.Dönüyoruz.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Hikmet (1 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Nerede kalicaksin çadır konteyner orta veya ağır hasarlı bina hangisi tercihiniz.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Birol kılınç (1 yıl önce)
    Görüntülerde başkan beyde var . her halde affet te hayatını kaybedenlerden, af dilemeye gelmiş?
    %53
    %47
    Yanıtla
  • gardas şimdi bu adamın ne suçu var işi yapan çakır Cemal mal buna patladı Allah aşkına kimse Cemal demiyor imara bu mu açtı tek hatası ekmeği parayla sattı.ayrica sanma ki akp liyim.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Nasıl terk etmesinler sürekli tedavi olduğumuz doktorlar şehri terk etmişler, şehirde ikamet edecek güvenli ev sayısı az bırakın malatyayı elazıgda kiralık ev bulunmuyor bir çok insan çocuklarını il dışındaki okullara nakil aldırmış buğüne kadar ülkemizde yaşanan ve geniş bir coğrafyayı etkileyen en büyük deprem sonrası toparlanmak yaraların sarılması belki yıllar alacaktır. Bölgenin cazibe ve ticaret merkezi Malatyamızın kısa sürede toparlanmasını ümit ediyoruz bu konuda en büyük görev seçilecek 6 vekilimiz ve Malatya dışında ikamet eden iş insanlarımıza düşüyor.
    %81
    %19
    Yanıtla