SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Terörist Saldırıda Şehit Edilen 4 Askerin Belki de Son Yemekleriydi'

'Terörist Saldırıda Şehit Edilen 4 Askerin Belki de Son Yemekleriydi'
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Cuma günü Kuzey Irak'ta bölücü PKK'lı teröristlerin üs bölgesine düzenledikleri saldırıda şehit olan 6 askerden 4'ünün yer aldığı, üs bölgesindeki çadırdaki yemek fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğrafta, Salı günü Malatya'da toprağa verilen şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın da yer alıyor.

Yeniçağ Gazetesi'nin konuya ilişkin yayınladığı haberin bir bölümü şöyle:

"Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit bölgesinde PKK'nın saldırısında şehit olan 6 şehidimizden 4'ünün yer aldığı fotoğraf ortaya çıktı. Belki de bu yemek şehitlerimizin son yemeğiydi.
Irak'ın kuzeyinde bulunan üsse sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmadan 6 şehit haberi gelmiş, bu haber yüreklerimizi dağlamıştı.

Tüm Türkiye'yi yasa boğan şehitlerimizin yeni görüntüsü ortaya çıktı.

Pençe-Kilit Harekat bölgesindeki şehitlerimizin şehadete ermeden önce bir fotoğraf çekilip sosyal medyada paylaştıkları ortaya çıktı. Yakın tarihli paylaşılan fotoğrafta 4 şehit komandomuzun yer aldığı görüldü.

22 Aralık 2023 tarihinde hain saldırıda şehit düşen 6 askerden 4'ünün yer aldığı bir fotoğraf ortaya çıktı.

1 FOTOĞRAF 4 ŞEHİT

Fotoğrafta şehit Teğmen Ramazan Günay, şehit Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı, şehit Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca ve şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın birlikte aynı sofrada yemek yedikleri görüldü…"

Yeniçağ'daki haberin tamamını okumak için aşağıdaki linki tıklayınız:

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/iste-o-cadirin-ici-belki-de-son-yemekleriydi-4-sehit-komando-da-orada-749017h.htm

yenicaggazetesi.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız