SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TIR'da Yüklü Beton Blok Yola Düştü

0
Güncellendi - 2021-11-24 21:05:14
TIR'da Yüklü Beton Blok Yola Düştü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da seyir halinde olan bir tırdan yola düşen 24 metre uzunluğundaki dev beton makas trafiği felç etti.

Edinilen bilgilere göre, Beylerderesi Viyadüğü girişinde meydana gelen olayda, Topsögüt Mahallesi Akpınar Caddesi mevkiinde alınarak Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir işletmeye götürülmek istenen 24 metre uzunluğunda 20 ton ağırlığındaki 2 adet beton çatı makasından biri zincirlerin gevşemesi sonucu yüklü olduğu tırın üzerinden yola düştü.

Durumun fark edilmesiyle birlikte olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, çevrede güvenlik önlemi alan ekipler yola düşen makasın kaldırılması için yoğun çaba sarf etti. Viyadük üzerinde trafik yaklaşık 45 dakika kontrollü sağlanırken, makasın bölgeye çağrılan bir vinçle yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

iha

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Peki o blok yanından geçen bir arabaya düşseydi hesabını kim verecekti?
    0
    0
    Yanıtla
  • gecenlerde gönültaş caddesinde yutong devrildi orada çok kalabalık yayalar kaldırım yok yolda yürüyorlar malatya çok şanslı siyasetçileri allahtan ölen olmuyor
    0
    0
    Yanıtla