SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Toplantıda YMS Başkanına 'Sana Güven Yok' Dendi Ama..

Toplantıda YMS Başkanına 'Sana Güven Yok' Dendi Ama..
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da, geçtiğimiz sezon sonunda Adil Gevrek'in düzenlediği mali ve seçimli kongre süreçlerini 400 milyon TL'nin üzerinde kulübe borç bıraktıktan sonra hesap vermeden istediği şekilde sonuçlandırması, kendine yakın Hacı Ahmet Yaman başkanlığındaki bir yönetimin oluşmasının ardından, bu yönetimin futbolcu alacaklarını ödeyememesi nedeniyle 14 futbolcunun sözleşmesinin fesh durumuna gelmesiyle başlayan, Teknik Direktör Hasan Özer'in de yönetimin ilgisizliği nedeniyle görevi bırakmasıyla tırmanan krizi çözmek için Valilik'te Cuma günü bir toplantı daha yapıldı.

Edinilen bilgiye göre; Vali Hulusi Şahin'in başkanlığında yapılan ve Malatya'nın 6 milletvekili, bazı yerel yöneticiler ile Cumhur İttifakı partilerinin de davetli olduğu toplantıya, davetli milletvekillerinden sadece AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci katılırken, diğer AKP Milletvekilleri Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı ile CHP Milletvekili Veli Ağbaba, MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu katılmadılar.

Vali Şahin başkanlığındaki toplantıya, milletvekili Tüenkci'nin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP İl Başkanı İhsan Koca, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar katıldılar.

AKP Milletvekili Tüfenkci'nin kulüp başkanı Yaman'a, kamuoyunda kendisine ve yönetimlerine bir güven olmadığını belirterek, "Bıraksanız isabetli olur" dediği, ancak Yaman'ın bu tepkiyi dikkate almadığı öğrenildi.

Vali Şahin'in de, kongre kararı alınması yolunda herhangi bir teklif getirmediği, yanı sıra Yaman'la devam edilmesini uygun gördüğü yolunda ifadelerde bulunduğu haber alındı.

Valinin, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediye başkanlarından mali destek istediği, başkanların paralarının olmadığını dile getirdikleri kaydedildi.

Futbolcuların sözleşmelerinin fesih durumuna gelmemesi için gerekli 11,5 milyon TL'nin Valilik tarafından temin edileceği, ayrıca 30 Ocak'a kadar ödenmesi gereken 13,5 milyon TL'yi de yönetim tarafından karşılanacağı yolunda bir mutabakat sağlandığı öğrenildi.

Öte yandan Teknik Direktör Hasan Özer'in istifasının ardından, kulüp başkanı Hacı Ahmet Yaman'ın, teknik direktörlük için İrfan Buz ve Yılmaz Vural'la görüştüğü bilgisi de edinildi.

malatyahaber.com

FOTO: Toplantıya katılanlardan (soldan sağa) Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Vali Hulusi Şahin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeni Malatyaspor Başkanı Hacı Ahmet Yaman..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Baba (10 ay önce)
    Malatyalı başkan Kızılayıda bitirdi. El vurduğumuz herşeyi yok ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (10 ay önce)
    İyi iş para belediye ve vilayetten, yönetemeyen yönetim, aynen Türkiye gibi. Bu borçların ödenemeyeğini bilmiyormusunuz, kulübü kapatın gitsin. Hepimiz kurtuluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Başkan değişmezse bu klüpte ne değişecek. Klübün sorunları daha çok mali sorunlar ve başkanı ilgilendiriyor, başkan çözüm bulamıyorsa, çözüm bulan gelmesi gerekir. Çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. Sen futbolcuları tutamıyorsan istediğin teknik direktörü getir bir şey değişmez.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yılmaz (1 yıl önce)
    Adil Gevreği ısrarla başkanlığa getirenler, devamlı destek çıkan siyasileri göremiyoruz. Büyükşehir Belediye bütçesini 1,5 kat trilyon borçla devreden, usulsüz ihalelerle, usulsüz alımlarla Esenliği batıranlar, Esenliğin mal varlığına el koyanlar, şeker üzerinden rantlar sağlayan , görülmemiş zenginliğe uğraşan siyasiler Malatyasporun zor günlerinde toplantıya katılmamış. Sizlere verdiğimiz destek ve oylar haram olsun. Malatyalı bunları unutmayacaktır
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı çoktan unuttu, hatırlamaz bile, işi de olmaz. Malatyalı avanta peşinde...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Akça (1 yıl önce)
    Sayın siyasiler Tufekci,çalık,Çakır Adil gevreği neden sana guvenilmiyor bırak git demediniz?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Gelen gitmiyor sürekli bana para verin para diye söyleniyor yapamıyorsan çeker gidersin aynen eski başkan gibi güvendiğim birileri çıksın anında devrederim diyorlar sanki babalarının tapulu malı eski başkan kulübü kimselere guvenmezdi güvenilir başkan 480 trilyon borç bırakırsa varın siz eski başkana göre güvenilmez olanlar neler bırakırdı Malatya yatsın kalksın eski başkana dua etsin hiç olmazsa borcu 480 trilyonda bıraktı.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • ismail (1 yıl önce)
    Sayın vekil Adil Gevrek e neden diyemedi size güven yok bırakın, külüpü borç batağına soktu hesap soramadınız.Ama stad da şov yaptınız.Yeni yapılan stada ulaşım sıkıntısı var taraftar gitmedi,stad kapasitesi otuz bin üstü yapılsaydı milli maç oynanırdı.Urfa ve diyarbakırda milli maçlar oynandı ama bizim halay ekibi halaya devam ederler.şakşakçılar alkışa devam..
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Trabzondan (1 yıl önce)
    Bu millet Adil Gevrek'e güvenmediği zaman çıkıp sana güven yok diyemediniz. Gelip kongrelerde hesap sormadınız. Şimdi iyi kötü valinin desteklediği, denetlediği biri var ve bırakın diyorsunuz. Çözümünüz varsa bıraksın. Yoksa bırakmasın ama çözümünüzüde seçilmiş elini taşın altına koymuş biri ile harekete geçirin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emre (1 yıl önce)
    Mali olarak sıkıntılı olabilir durum ama puan tablosunda üstümüzdeki takımla aradaki fark 6 puan. Yılmaz Vural ve İrfan Buz tecrübeli ve despot isimler. İkisi de takıma iyi gelecektir. Karalar bağlamayalım şu takımı kurtaralım... Bu sene 4 takım düşerken kümede kalırsak seneye bir şekilde kendimizi kurtarırız ardından transfer yasağı da kalkınca yavaş yavaş toparlayabiliriz diye düşünüyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (1 yıl önce)
    Yönetimin en isabetli kararı İrfan Buz veya Yılmaz Vural hamlesi en doğru karar olur.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Baskana Yonetime guvenmiyorsaniz Malatya halkida Vekilere Siyasilere guvenmiyor Yanlis yapiyorsunuz daha on ekibi baskana yoneti.e sahip cikmadiniz ve hesap sormadiginiz icin takim superligde dustu simdi takima sahip cikmiyorsunuz takim 2 ncilige duser ne oyuncu nede hic bir hoca gelmez takimda oyuncu oynar nede hoca calistirir yakinda yeni malatyasporun kapisina kilit vurulur
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Malatyam (1 yıl önce)
    Başkana güvenmiyorsanız siz başkan olun yada para verin sahip çıkın! bırakın siyasetçiler hep kendini düşünür kimsenin umrunda olmadığı için takım bu hale düştü çok iyi biliyordunuz adil gevreğe hesap soraydınız!!! Başkan yola devam
    %50
    %50
    Yanıtla