SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Topsöğüt Kavşağında Kaza.. 19 Yaşındaki Genç Öldü

Topsöğüt Kavşağında Kaza.. 19 Yaşındaki Genç Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Sivas karayolu Topsöğüt kavşağında, karşıdan karşıya geçmekte olan 19 yaşındaki genç otomobilin çarpması sonucunda hayatını kaybetti.

Kaza, saat 20.30 sıralarında Malatya-Sivas Karayolu Topsöğüt Mahallesi kavşağında meydana geldi. S.B.Ş. yönetimindeki 09 LJ 066 plaka otomobili ile  Sivas istikametine seyir halinde iken, Topsöğüt mevkiine geldiği esnada  karşıdan karşıya geçmekte olan  isteyen 19 yaşındaki Murat Yaylacı' ya çarptı. Yaylacı olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonrasında cenaze otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Çok sayıda mahalle sakini de kaza yerine gelince polis ekipleri güvenlik önlemi aldı.

Kazayı yapan otomobilin sürücüsü gözaltına alındı.

Soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Şerif Ümit Derinkök (1 yıl önce)
    Allah rahmet ve mağfiret eylesin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alparslan (1 yıl önce)
    Allah Rahmet Eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Suphi (1 yıl önce)
    Herkes sağlık hizmetini, 235 tl giriş parası ödüyerek özel hastanelerden çok rahat alabiliyor.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Yol zifiri karanlık hiç mi önlem alınmaz o insanlar her gün evlerine gitmek için karşıdan karşıya geçiyorlar yazık olan gencecik çocuğa olmuş, bizim belediyeler yemeye devam etsinler!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sokakları aydınlatanlar en kısa zamanda karayoluna da lamba koyarlar diye düşünüyorum on sene içinde
    %100
    %0
    Yanıtla