SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Trambüs Direğine Çarptı, Sürücü Ağır Yaralı

Trambüs Direğine Çarptı, Sürücü Ağır Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet trambüs direğine çarptı. Feci kazada sürücü ağır yaralandı.

Malatya’da sabah 06.45 sıralarında Buhara Bulvarı Malatya Park AVM arkasında yaşanan kazada Ş.D. yönetimindeki kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki trambüs direğine çarptı. kaza sonrası bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, araçtan çıkarılan sürücü Ş.D. ilk müdahalesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Feci kazada trambüs direği kamyonetin ön kısmını adeta ikiye bölerken ağır yaralanan sürücü Ş.D.’nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Mehmet (2 ay önce)
    Her zaman yaziyorum şu ucube sistemi ya kaldırın yada yol ortasına raylı sistem gibi istanbul daki metrobusler gibi çalıştırın.. her yeri tel yaptınız 10 mt Aralık ile yolun dibine direkler diktiniz.. o direk orda olmasa o araç öyle 2 ye ayrilmazdi. Bu kadar direk tel nerde görülmüş.. yan yoldan Bu iş olmaz olamaz..
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Vatan daş (2 ay önce)
    Direkte iyi sağlammış, maşallah, milim kıpırdamamış, bu direğe C kaç beton kullanılıyorsa toki veya özel mütahit yeni yapılacak konutlara da aynısından kullanılmalı ye şart getirilmeli.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 ay önce)
    Kaç km hızla çarpmış ki o hale gelmiş bi sormak lazım. Kamyonetlerin meskun mahal hızı 50km saat şu hasara bakın kaç km ile çarpmış olabilir.Trafikte kamyonetler ve motosikletler vızır vızır geçiyor. Kazazedeye geçmiş olsun. Kurallara uymak gerekir.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mustafa (2 ay önce)
    Bende sabah aynı yerde kaza yapacaktim. Geçici konteyner kısmından gelen sular sabah erken saatte buz yapiyor. Bende sabah kaydım son anda vurmadım. Sağıma bir baktım bu pikap direğe vurmuş. Ve her sabah durum böyle maalesef. Belediyenin arkasından cevreyilunda gidenler bilir. Ama bunu bilen yok gibi kimse görmüyor. Yazık değil mi kaza yapan insana. Bu işin sorumlusu Belediye. Sabah 6-7 arasında belediye arkasından çevre yoluna bağlanın bakalım nasıl kayiyorsunuz. Bizim belediye başkanı oyunda kusenler gibi ortada yok. Çok büyük vebal bu. Tamamen İHMAL!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Öncelikle kaza yapana çok geçmiş olsun acil şifalar versin, söylediklerinize katılyorum AVM çalışanıyım hergün o yolu kullanıyorum virajın ordan itibaren çevre yolu gibi yan yollar da çok kötü durumda her yer köstebek yuvası birinden kaçarken diğerine giriyorsun su birikintilerinden dolayı ve buzlanma riskinden dolayı dikkat etmek gerekiyor, bir yağmur kar yağdı mı daha kötü oluyor bu yol, maalesef deprem öncesi de aynıydı, hala aynı sosyal medya hesaplarında göstermelik bir iki yer de yol yapmış gibi gösteriyorlar ama şehrin merkezin de herkesin gözü önünde olan bir yere bir çivi dahi çaktıkları yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 ay önce)
    Bu trambus direkleri daha kaç can alacak. Ha kayaya çarpmışsın ha buna. Bu kaçıncı kaza ?
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Trambüs direklerinin can aldığı yok, önce kurallara uyarak araç kullanmalıyız tali bir yolda bu kamyonetin hızı kaç onu biliyormusunuz önce onu öğrenin, sonra da orada kontrolünü kaybetmesine neden olan nedir onu bir sorgulayın, geçici konteyner kısmından gelen suların sabah buzlanma nedeniyle aşırı hız ve önüne çıkan birşeymi yoksa yoldaki köstebek yuvası çukulara girmemek için yaptığı ani hareket sonucu kontrolü kaybetmesimi, orda o direk olmasa çarmapasa belkide daha ileri savrulup konteynerlara girebilir, daha farklı büyük bir kaza olabilirdi.
    %57
    %43
    Yanıtla