SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Transfer Teklifini Erol Bulut da Doğruladı

0
Güncellendi - 2018-06-27 17:09:57
Transfer Teklifini Erol Bulut da Doğruladı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Faslı golcüsü Khalid Boutaib'e tekliflerin olduğunu ilk kez takımın teknik patronu Erol Bulut açıkladı

Transferde hareketli günler geçiren Evkur Yeni Malatyaspor'da gözler takımdan gönderilecek ve takıma yeni katılacak oyunculara çevrildi.

Yeni oyuncuları kadrosuna katmak için yollarını ayırmak istediği futbolcuları ikna etmeye çalışan yönetim, diğer yandan da takımda bazı futbolculara gelen teklifleri değerlendiriyor. Şuana kadar defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, forvet oyuncusu Adem Büyük ve orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike için teklif alan yönetimin, bu oyuncularla ilgili son kararını bir kaç gün içerisinde vermesi bekleniyor.

Transfer dedikodularında Adem Büyük ile Sadık Çiftpınar'ın isimleri ön plana çıkarken, teknik direktör Erol Bulut, Faslı golcüleri Khalid Boutaib içinde tekliflerin olduğunu açıkladı. Bulut, "Boutaib'e gelen teklifler olduğunu ben şahsen kendim biliyorum. Beni arayan menajerler oldu. Zaten sezon boyunca gerçekten iyi bir performans gösterdi bizde. 12 gol attı. Sadece 12 gol değil, takıma çok büyük katkı sağlıyor. Defans anlamında çok çalışkan bir arkadaşımız. Gelecek teklif varsa onu en iyi şekilde değerlendirip, ona göre yolumuza bakacağız" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Sadık ve Mina giderse takım biter.Adem ve Bautaib kulübe kazandırmak şartıyla gidebilirler.kimse arkalarından oturup ağlamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Tam başkanını istediği gibi oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı... (5 yıl önce)
    Doğru konuşmak gerekirse geçen yıl top oynamadan ligde kaldık bu adı geçen topçulardan en verimlisi BANA GÖRE Sadıkdı, diğer ismi geçenler takıma katkı verdi ama bence yeterli değildiler. Botalip, ilk yarı iyiydi ikinci yarı durgunluk yaşadı bir çok gol pozisyonunu cömertce harcadı. Azubike, takım içinde en mücadeleci oyunculardan ama bu yıl ortanın üzerine geçemedi. Adem, işine gelirse oynuyor işine gelmeyince sahada dolaşıyor. Bize mücadeleci adam lazım buna en iyi örnek Chabekedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)Malatyalı... isimli kullanıcı yorumuna
    BOTALİP DEĞİL BOUTAİB OLACAK! HER ŞEYİ BİLİYORSUN AMA KENDİ OYUNCUMUZUN ADINI DAHA DOĞRU DÜRÜST YAZAMIYORSUN!
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed Buğra (5 yıl önce)VAİZİN OĞLU isimli kullanıcı yorumuna
    ???????????? bizim bu sayfanın yorumlarına bitiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı... (5 yıl önce)VAİZİN OĞLU isimli kullanıcı yorumuna
    Ne olmuş bir ismi yanlış yazdık diye "Hemen her şeyi biliyorsun" ne demek ya. İsmi hatalı yazmışsınız diye uyarabilirdiniz, sana veya bşt başkasına kimin neyi bilip bilmediğini sorgulama hakkı vermez VAİZ EFENDİ...
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI HAKLI BEYLER DAĞILIN ????
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)Malatyalı... isimli kullanıcı yorumuna
    Siz doğru söylüyorsunuz ,Kırıcı olmamak lazım,
    0
    0
    Yanıtla