SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO Eski Başkanı Erkoç'un Cenazesi Eskimalatya'da Toprağa Verildi

TSO Eski Başkanı Erkoç'un Cenazesi Eskimalatya'da Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) eski başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, son yolculuğuna uğurlanarak Eskimalatya’da torağa verildi.

Uzun süredir hasta olan Malatya TSO Eski Başkanı, 3 çocuk babası, 67 yaşındaki Hasan Hüseyin Erkoç, 6 Şubat depremlerinden sonra ailesi ile birlikte Ankara’ya gitmiş ve burada tedavisi sürmekte iken dün vefat etmişti.

Cenazesi Malatya’ya getirilen Erkoç için Malatya Şehir Mezarlığı Camisi'nde  öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine, Erkoç'un ailesi ve yakınları, Malatya eski Valilerinden olan Ankara Valisi Vasip Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya eski Milletvekili ve TSO eski Başkanı Mücahit Fındıklı, eski milletvekilleri Mustafa Şahin ve Öznur Çalık,Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, Malatya Baro Başkanı Onur Demez, , Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AKP İl Başkanı Namık Gören, Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Canbay, TSO eski ve mevcut meclis üyeleri, çok sayıda sanayici ve tüccar, STK temsilcileri katıldılar. 

Erkoç’un cenazesi Eskimalatya'daki Karababa Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Taziye yerinin, Kernek Karagözlüler Camisi olduğu bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız