SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÜBİTAK Yarışmasında 2.'lik Ödülü

0
Güncellendi - 2019-05-01 21:04:14
TÜBİTAK Yarışmasında 2.'lik Ödülü
A- A+ PAYLAŞ

TED Malatya Koleji Ortaokulu TÜBİTAK Araştırma Projeleri Yarışmasında Türkiye 2’nciliği elde etti.

Elazığ’da düzenlenen ve toplamda yaklaşık 12 bin 500 projenin başvurduğu yarışmada 12 bölgede 180 proje finallere kaldı. Türkiye Final Yarışmasında ise TED Malatya Koleji 3 dalda bölge birinciliği ile yer aldı.

Final sergisi sonucunda TED Malatya, fizik dalında ‘Mikrobiyal yakıt hücresi ile elektrik enerjisi elde etme’ isimli proje Türkiye İkinciliğine layık görüldü.

Ödül töreninde TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal tarafından Türkiye ikincisi olan 5 A sınıfı öğrencisi İsmet Altuğ Tunay ve danışman öğretmen Zeynep Durmuş’a ödülleri takdim edildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız