SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

TÜFAD Malatya Şubesi'nde Genel Kurul

0
Güncellendi - 2018-07-08 00:28:40
TÜFAD Malatya Şubesi'nde Genel Kurul
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi’nde mevcut başkan Nihat Bayındır, olağan genel kurulda yeniden başkanlığa seçildi.

TÜFAD Malatya Şubesi olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Has otelde gerçekleştirilen olağan genel kurulda Divan Kurulu Başkanlığı’nı İhsan Akdağ yaptı.

Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından olağan genel kurulda gündem maddelerine geçildi.

Mevcut yönetimin faaliyet raporu ile denetim raporu okunduktan sonra oy birliğiyle kabul edildi.

Olağan genel kurulda faaliyet ve denetim raporunun ibra edilmesinin ardından seçime geçildi. Mevcut başkan Nihat Bayındır tek listeyle girdiği seçimde yeniden TÜFAD Malatya Şube Başkanlığı görevine seçildi.

Olağan genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Nihat Bayındır (yandaki fotoğrafta), yaptığı konuşmada, “3 yıllık sürede yaptığımız hesap gelir giderleriyle, yönetim faaliyetlerimizi ibra ettiniz. Bu bize karşı duyulan bir güvendir. Bu güvenden dolayı herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Bayındır, TÜFAD Malatya Şubesi olarak bir mülkiyet aldıklarını belirterek, “Son 3 dönem içerisinde dernek binası aldık. Yıllardır arzu ediyorduk. Bunu gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Biz elimizden geldiği kadarıyla derneğe bir saygınlık kazandırmak için çalışan insanlarız. Hatalarımız ve eksiklerimiz mutlaka olacaktır. Sizlerle konuşup, istişare yapıyoruz. Güzel eleştiriler alıyoruz. TÜFAD’ı daha iyi yerlere taşımak için elimizden gelen her türlü gayreti yapacağız. Sizlerin de desteğiyle yeniden göreve seçildik. Herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Pro-Lisans sahibi olan Mehmet Duman, “Malatya’nın üzerinde bir ölü toprağı var. Hiçbirimiz yabancıya karşı değiliz. TÜFAD, Malatyaspor’a karşıymış gibi anlaşılmasın. Teknik kadroda Malatyalı yok. Ne eksiğimiz var? Kimsede de ses yok. Basındaki arkadaşlarımız zaman zaman dile getiriyorlar. 11’i bıraktık, 18’de Malatyalı yok. İzlanda örneğini herkes düşünsün. 330 binlik İzlanda, milli takımımızı yeniyor. Ben üzülüyorum. Yabancıya kesinlikle karşı değiliz. Spor sayesinde il dışında arkadaşlarımız var. Bu ölü toprağını üzerimizden atmamız lazım. 274 üye var. Üst yapıda tamam teknik ekibin tercihidir, ekibini kurabilir ama taraftarıyla, basınıyla, dernekleriyle bu ölü toprağının olmasına çok üzülüyor, bunu kabul edemiyorum” dedi.

Divan Kurulu Başkanı İhsan Akdağ ise yıllarca Malatya futbolunun içerisinde olduğunu ve 25 yıl federasyon temsilciliği yaptığını anımsatarak, "Malatya'da hep şunu gördüm gerek antrenör gerekse de futbolcular bir yere gelmek istediğinde hemen kement atılır ve aşağı çekilir. Burada göreve kim gelirse gelsin önemli olan destek vermektir. Bilhassa bu işin kompetanı dediğimiz büyüklerimiz buna destek versin. TFF Bölge Müdürü, bölge antrenörü de dahil olmak üzere hepimizin bir yere gelecek genç arkadaşlarımıza destek vermesi gerekiyor" diye konuştu.

Nihat Bayındır başkanlığındaki TÜFAD Malatya Şubesi yönetimi şu isimlerden oluşuyor: “Cumali Dedeoğlu, Sinan Alkış, Süleyman Kale, Muharrem Zeyno, Eyüp Menge, Kadir Gülver, Burak Taştekin, Sezer İnce, Berkan Erkoç, Hüseyin Ökke, Murat Taştan, Erdoğan Özdemir, Bayram Baysal, İskender Temizer.”

Denetleme Kurulu’nda ise şu isimler yer aldı: “Nihat Ünlü, Abdulaziz Akçin, Bayram Sengir.”

Üst Kurul Delegeleri ise şöyle: “Aziz Yiğit, Hayati Palancı, Cumali Dedeoğlu, Şerif Fırat, Mahmut Açak, Hakan Çalışkan, Murat Taştan, Kadir Gülver, İzzettin Köse, Eyüp Menge, Muharrem Zeyno, Sinan Alkış, Erdoğan Özdemir, Hasan Koç.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız