SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tüm Futbolseverlerden Özür Diliyorum"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un kaptanı Sadık Çiftpınar, Cumartesi oynanan Kasımpaşa maçında taraftarlarla yaşadıkları üzerine özür mektubu yayımladı. 7 aydır maaş almadan fedakarlıklar yaptığına değinen Sadık, “Kümede kalma savaşının psikolojisiyle profesyonel futbolcuya yakışmayacak o görüntüye sebebiyet vermek hiçbir şekilde kabul edilemez. Başta Malatya şehri olmak üzere tüm futbolseverlerden özür diliyorum” dedi.

Yeni Malatyaspor’un dün Kasımpaşa ile oynadığı maçta ıslıklandığı ve bazı taraftarlarla yaşadığı tartışmaların ardından oyundan çıkmak isteyen ve tribünlere yönelik çirkin hareketler yapan Sadık Çiftpınar'ı takım arkadaşları ve rakip takımın oyuncuları ikna etmeye çalıştı. Sadık, daha sonra karşılaşma esnasında taraftarlara gösterdi tepki sebebiyle de kulüp tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

29 yaşındaki futbolcu, bugün sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla yaşananlardan dolayı özür dilerken, şu ifadelere yer verdi:

“İlk kez 2014-2015 sezonunda formasını giydiğim Süper Lig’e yükseliş mücadelesinde onurla yer aldığım Yeni Malatyaspor formasıyla dün hayatımın en kötü gününü yaşadım. 7 aydır maaş almadan şu anda detaylandıramayacağım imkansızlıklara rağmen varını yoğunu takımı için ortaya koyan koşullar ne olursa olsun maddi manevi fedakarlıklar yapan; sakat olduğu bir çok dönemde bile ağrılarla ve sağlığını riske atarak sahada olup takıma katkı sağlamak isteyen, içerisinde bulunduğumuz ve Süper Lig seviyesine hiç yakışmayan kötü şartlara rağmen kendisinden çok takım arkadaşlarını motive etmeye çalışan, FIFA’ya başvurup tek taraflı fesih hakkı olan özellikle yabancı uyruklu takım arkadaşlarına şifahen verilen sözlere kefil olup, kendilerini ikna edip, takıma dönmesini sağlayan ve bu sözlerin defalarca tutulmayıp, futbolcular karşısında yalancı durumuna düşürülen bir takım kaptanı olarak dün yediğimiz ikinci gol sonrası her şeyin tek sorumlusu benmişim gibi şahsıma ve aileme yönelik protestolar ve hiçbir haysiyeti insanın kaldıramayacağı sinkaflı küfürler öfke patlaması yaşamama neden oldu.

Sıkıntılı geçen 7-8 ayın birikimi ve tamamen öfke kontrolümü kaybetmemden dolayı ortaya çıkan kesinlikle doğru olmayan tepkim için başta Malatya şehri olmak üzere tüm futbolseverlerden özür diliyorum.

Kümede kalma savaşının psikolojisiyle ne olursa olsun bir profesyonel futbolcuya yakışmayacak o görüntüye sebebiyet vermek hiçbir şekilde kabul edilemez. Söz konusu olayın herkesi olduğu gibi beni ve ailemi de derinden yaraladığını belirterek bir kez daha özürlerimi iletiyorum.”

İstanbul, iha- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Yazmiyam dedim ama olacak gibi değil.Sadik bir hata yapmıştır,hanginiz 7 Ay Maaş almamıştır Herkesin bir Ailesi var düşünün Para alamıyorsunuz.Burda en Büyük soru Başkandandir Hesap yapıp en azından Futbolcuların ara sıra bir Maaşın Vermesidir
    0
    0
    Yanıtla
  • salih (2 yıl önce)
    Merhaba Malatya o gün çok üzüldük bugünde üzgünüz .Tabi:ki üzülmek yetmiyor. Hatırlarmısınız bilmem ama 90 larda başımıza bir ittal bakan getirdiler.Gelen bakan ve ozamanın yönetiçileri İMF ne söz verdiler nelerin özelleştirileceğini söylediler neyi halktan sakladılar ondan sonra kim gelse aynısını yapardı şimdide günahını çekiyoruz millet olarak.Dünde bugünde yarinde HER ŞEY GÜZEL OLACAK Diyerek insanları kandırıyorlar
    %0
    %100
    Yanıtla
  • seyfettin atay (2 yıl önce)
    Mustafa Aydemir kardeşim ben oyuncunun seyirciye yaptığının yalnış olduğunu beyan ederken asıl kulübü yöneten Başkan ile yönetime gönderme yaptım. Onların gitmesi lazım dedim yönetim kim geleceğini bilmem ama yapacak bir babayiğit çıkar. Teşekkürler
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Murathan (2 yıl önce)
    Adama bir yıl boyunca para verme, ailesine en ağır küfürler et, sonra sen niye koşmuyosun senin yüzünden gol yedik deyin. Aslında yaptığı hareket herşeyin cevabı ANLAYANA...
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Üzüm üzüme baka baka kararır dedikten sonra Balık baştan kokar deyip konuyu kapatalım..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Volkan (2 yıl önce)
    Artık kimse takımına senin gibi bir futbolcuyu almaz ve takımında görmek istemez.Tribune kadınlar çocuklar geliyor millet mecbur mu senin dengesiz hareketlerini görmeye.Malatyaspordan başka bir takım da artık seni oynatmazlar geçmiş olsun futbol hayatın bitti.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • HÜSEYİN (2 yıl önce)
    Sadık para alamamış doğrudur...fakat bu ülkede bu futbolcular milyonlar kazanıyorken biraz da bunun hakkını vermeliler...sahada yürürsen, yanından geçen adama müdahale etmezsen, terini sonuna kadar bu forma için akıtmazsan elbette tepki görürsün ...madem para alamıyorsun sahaya çıkma o zaman...fenerbahçe de yatarak para aldın...hepsinden önemlisi sahaya kaptan olarak çıkmışsın...o gemiyi en son sen terkedeceğine en önce sen kaçtın...siz futbolcular azcık gurur yapıp bir kaç maç kazansaydınız bu takımın emektar taraftarları(para vermeden stadda olanları kastetmiyorum) size paranızı öderdi...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Demirci (2 yıl önce)
    Senin bu hareketine anlam yüklemeye çalışan hemşehrilere diyecek söz bulamıyorum. Bu adamın Malatya da yatıp, kalkmamasi lazım artık. Ayrıca 8 aydır para alamıyoruz diyorsunuz, 8 aydır kaç puan aldınız da para bekliyorsunuz. Bu saatten sonra 5 kuruş vermeyip, alacaklarınıza karşılık size yol vermek en büyük başarı olur. Ya da kalır maasinizin yarısına PTT lig de oynarsınız. Gerci sizi kim alır onu da bilemem.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Ulusal basindaki habere göre,FIFA dan cezalar gelmeye başladı eski futbolcumuz minanin transfer edildiği kulübüne bonservis bedeli ödenmediği için 400 bin dolarlık ödeme için ilk ihtarı almış bulunuyoruz inşallah başka borçlar çıkmaz bekleyip göreceğiz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sadık ne olursa olsun yaptığın hareket sana yakışmadı bir an önce eşyalarını topla ve git,ikinci konu bizim taraftarımıza değerli kardeşlerim biz esas tepkiyi bizi bu duruma düşüren kulüp başkanı ve olup bitenleri sadece seyreden siyasileri göstermemiz lazım ,tabiki tepki derken kanuni sinirlar içerisinde şiddet ve hakaret içermeyen tepkiden bahsediyorum.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • seyfettin atay (2 yıl önce)
    sadık kardeşim oyuncuların taraftara tepkisi doğru değil çünkü onlar fedakarlık yapıp bilet alarak maçlara geliyorlar. senin ve senin gibi oyuncuların hakkını vermeyen söz namustur deyip de hakkını vermeyen lerin dilim varmıyor ama kıvıranlarda ne farkı var. erkek adam söz verirse yapmalı yapmıyorsa söz namustur siz anlayın ne olduklarını yapamıyorsanız gidin yapacaklar gelsin.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mustafa Aydemir (2 yıl önce)seyfettin atay isimli kullanıcı yorumuna
    kim gelsin söylermisin? adam 7 aydır maaş alamıyorum diyor aynı tepkiyi başkana göstermeniz lazım.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • baba (2 yıl önce)
    Sadık, sen adamsın,adam. Tamamen haklısın. Özürü küfredenler etsin, ama onlar özrü bile bilmezler.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Tribünden üç beş kişi küfredince tüm tribüne, aslında Malatya ya o hareketi yapmasını normal karşılıyorsun yani.Maalesef bazı kendini bilmezler kadın, çocuk demeden küfrediyorlar. Kendi adıma denk gelince uyarıyorum. Ama bir futbolcu ne olursa olsun bu şekilde bir hareket yapamaz. Maç öncesinde tribünden görüntüleri izledim. Bir sürü çocuk, bayan vardı stadda. Çoğu taraftar farketmedi o an. İyiki de farketmediler. Kötü şeyler olabilirdi.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • NUTİCA (2 yıl önce)
    sevgili malatyalılar bir futbolcu kızar oynamaz bilrek hata yapar tepkisi gösterir ama amaki bir topluma heleki bu malaatya toplumu ise ve televizyonda izleyen milyonlar ise malatya halkı asla bunu affetmez affetmeyecekte ne demek alışkınız kimse bunu haketmiyor insanlar para verip maç seyrediyor daha ötesi canını verecek kadar çok sevdiği takımı için çırpınıyorsa senin bu hareketi yapma lüksün yok burdan futbol federasyonuna sesleniyorum pascal nouma ya verdiğiniz ceza bile bu şahsa az eğer zerre kadar insanlara topluma saygınız var ise lisansının iptal edin çünki böyle insanların topluma çıkma hakları yok olmamalıda
    %58
    %42
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)NUTİCA isimli kullanıcı yorumuna
    abartma herkes üzgün adam demiş 7 aydır maaş bile alamıyoruz bir sürü psikolojik faktör var tamam yaptığı yanlış adam özürde dilemiş Asıl kızacaksan taraftarı Stada küstüren başkana kız o Fenerbahçe Malatya maçında bilet fiyatlarını birden zirve yaptırıp maçı fenere verirken bu takıma bu şehire taraftara ihanet etmişti sen asıl bunu unutma
    %67
    %33
    Yanıtla
  • benim başkana sözüm kalmadıki söyleyeyim daha onu allaha havale ediyorum daha çok şey söylerimde bize yakışmaz sen dediğimi anlamadın psikoloji anlarım maaş almaz anlarım bilerek oynamaz anlarım bilerek gol yedirir anlarım bunları hepsi yapıyor ama iş bir topluma heleki malatyaya uzvunu göstererek karşılık veriyorsun bunu asla anlamam affetmemde sen o sahaya herşeyi göze alarak çıkıyorsun halk küme düşmeyşi yediremiyor onların psikolojisi yokmu sen bunları göze alarak oynuyorsun şimdi kalkıp karşılığında yaptım diyemezsin çünki bu dünyada ilk tepki alan küfür işiten tek futbolcu değilsin onlarda senin yaptığınımı yapsınlar olmaz baktın küfür geliyor edepinle sahayı terket o hareketi yapmayacaktın bu asla affedilmez affedilmemelidir
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Sirke giden insanlara ipin üzerinde ki cambaza bak cambaza denilurken onlarda cambaza bakarken soyuluyormuş şimdi bizde birgün irfan buz,birgün sumudika,birgün adem Büyük,birgün hakemler,birgün sadık,birgün Cihat arslan,birgün Alaaddin Gülerce birgün....... birgün....derken ,koca şehrin takımını bu hallere düşüren kulüp başkanı hiç bir şeyden sorumlu değilmiş gibi üzerine toz kondurmadan ve ortalıkta görünmeden adeta koca bir camia ile alay ederek gezebiliyor.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • açık ve net!
    %80
    %20
    Yanıtla
  • EROL (2 yıl önce)
    Sadık önemli değil.Bu ilk olmuyor.Diyarbakır dan aldığımız kaleci Şenol ve Serkan,Samsun dan aldığımız CELİL aynı hareketleri yapmışlardı.Malatya alışkın.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Sadık rakip oyuncuların ısrarıyla oyunda kalıyor ama cihat bey onu oyundan almak yerine devam etmesini bekliyor.daha sonra değil o an sadığı oyundan alması gerekirdi.bizim kenar yönetimin basiretide bu kadar olur zaten.
    %73
    %27
    Yanıtla