SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Türkiye'de Malatyalıların Bir İmajı Var"

0
Güncellendi - 2021-11-08 19:47:25
A- A+ PAYLAŞ

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyeleri Ömer Ekici ve Eyüp Gönültaş, İl Başkanı Mesut Samanlı ve beraberindeki heyetle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürkan, “Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakının ortağıdır. Memleketimizin istikbali, istikrarı ve istikameti açısından çok güzel işlerin yapılması noktasında çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bu anlamda Milliyetçi Hareket Partimizin Türkiye’mizin istikbali noktasında göstermiş olduğu feragat ve gayretten dolayı şükranlarımı ifade ediyorum. MHP Genel Başkan Yardımcımız Yaşar Yıldırım’ı Malatya’da ağırlamaktan büyük onur duyduğumu belirtmek istiyorum” dedi.

Başkan Gürkan konuşmasının devamında Arslantepe Höyüğü’nün UNESCO Dünya Kalıcı Listesine girme süreci ve Malatya tarihi hakkında da bilgiler aktardı.

Malatya’ya yıllardır defaten geldiğini belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım ise yaptığı konuşmada, “Malatya’ya yıllardır sürekli geliyoruz. Malatya’yı ve Malatyalıları seviyoruz. Türkiye’de Malatyalıların bir imajı vardır oda müteşebbislerdir. İcat ederler, ticaret ehlidirler. Vatanına, milletine, devletine, dinine bağlı insanlardır. Malatya’da olmaktan mutluyuz. Sayın Başkanıma verdiği bilgilerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Üç gündür Malatya’yı geziyoruz. Gösterilen misafirperverlikten dolayı Sayın Başkanıma ve Malatyalılara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Gürkan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım’a günün anısına Kayısı ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Ziyaretin ardından Büyükşehir Belediye Meclis Salonu da gezildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Ismet paşa Hamit fendoglu Turgut özal Eşref bitlis Kemal sunan bunlar Türkiyede ve dünyada bizim değerlerimiz gururumuz bazı siyasi oyunlarla bunlara dil uzatanlar oluyor onlarıda akıl yoksulu olarak kabul ediyoruz yetişmiş ve ilerlemiş her Malatyaalıya saygımız sonsuz dini dili ırkı mesebi ne olursa olsun başımız üstündeller Bunlara dil uzatan Malatyalı olamaz hangi siyasi görüşde olursan oll bunlara saygı şart o zaman Malatyalı olursun Birlik beraberlik hemişerlik Malatyalılarda öğrenildi
    0
    0
    Yanıtla
  • Bravo 44 gurbet, işte gerçek Malatyalı. Kimsenin diline, dinine, ırkına, inancına bakmadan Malatya ya hizmet etmiş, taş üstüne taş koymuş herkese saygı gösterilmelidir. Bu nedenle insanlar arasında ayrımcılık yapılmamalı, kimseye farklı bakış açısı ile bakılmamalıdır. Birlik ve beraberlik içerisinde olunmalıdır. O zaman bu şehir kalkınır, güçlenir ve zenginleşir.
    0
    0
    Yanıtla