SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÜRMOB'dan Deprem Ziyaretleri

0
Güncellendi - 2020-01-31 03:24:23
TÜRMOB'dan Deprem Ziyaretleri
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB),  6.8 şiddetindeki depreminin ardından  Elazığ ve Malatya’da ziyaretlerde bulundu.

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu ve beraberinde  TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan, İstanbul SMMM Odası Başkanı Yücel Akdemir,  Doğu ve Güneydoğu Anadolu SMMM Odaları Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri Elazığ ve Malatya’da depremden zarar gören meslek mensupları ile çeşitli kurumlara ziyaretler gerçekleştirdi.

TÜRMOB Genel Başkanı YMM Emre Kartaloğlu depremle ilgili yaptığı açıklamada “Tüm Türkiye'ye geçmiş olsun. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz. Allah bir daha bizlere böyle bir acı yaşatmasın” dedi.

TÜRMOB Genel Başkanı YMM Emre Kartaloğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz'ı ziyaret ederek onun şahsında tüm maliye çalışanlarına geçmiş olsun dileklerinde iletti. Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz ise böyle bir günde tüm meslek camiasının birlik ve beraberlik içinde olmasını takdir ettiğini ve yapılan ziyaret ilde kendilerine moral vermelerinden dolayı TÜRMOB Genel Başkanı YMM Emre Kartaloğluna teşekkür etti. Maliye bakanlığınca ilan edilen 3 aylık mucbir sebep nedeniyle Malatya ve Elazığ'da faaliyette bulunan tüm vergi mükelleflerine yasaların el verdiği ölçüde her türlü kolaylığı sağlamaya gayret edeceklerini söyledi.

Daha sonra Malatya SMMMO ziyaret eden TÜRMOB heyeti, Oda Başkanı Nuh Boyraz ile görüştü

Malatya SMMMO üyelerine hitaben bir konuşma yapan TÜRMOB Genel Başkanı YMM Emre Kartaloğlu şunları söyledi:

“Elazığ ve Malatya’da ziyaretlerde bulunduk. Meslek mensuplarımızla biraya geldik. Yaralara merhem olmak için TÜRMOB ve odalarımızla Elazığ ve Malatya için elbirliği içindeyiz. Yaşanan acıları dindirmek için bugün burdayız. Biz güçlü bir ülkeyiz güçlü bir meslek camiasıyız inanıyorumki tüm olumsuzluklar en kısa sürede giderilecektir. Bizler TÜRMOB olarak bu sürece katkı vermeye hazırız. Malatya Oda başkanımızın da belirttiği gibi mucbir sebep kararının alınmasında ve Malatya'nın da bu kapsama alınmasında hem yerelde hemde ankarada çok yoğun caba sarf ettik ben bu konuda özellikle başta Hazine ve Maliye Balanlığımız olmak üzere tüm yetkililere ve siyasilere  meslek mensuplarımız adına çok teşekkür ediyorum. Bir kez daha  depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.”

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız