SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TVF Başkanı Üstündağ'dan Teşekkür Mesajı

0
Güncellendi - 2019-03-29 02:27:07
TVF Başkanı Üstündağ'dan Teşekkür Mesajı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Malatya ve İzmir’de düzenlenen 2018-2019 voleybol sezonu AXA Sigorta Kupa Voley Finalleri sonrası bir mesaj yayınladı.

TVF Başkanı Üstündağ, mesajında şunları kaydetti:

"2018-2019 voleybol sezonu AXA Sigorta Kupa Voley organizasyonunu erkeklerde Fenerbahçe, bayanlar kategorisinde Eczacıbaşı VitrA'nın şampiyonluğuyla tamamladık. Bir kez daha şampiyon kulüplerimizi tebrik eder, sporcularımızı, takımlarımızın teknik kadrolarını ve elde edilen başarıda emeği geçenleri kutlarım. Malatya ve İzmir’de bu organizasyonların gerçekleşmesinde emeği olan, bizleri yalnız bırakmayan Kupa Voley sponsorumuz AXA Sigorta, Ceo’su Yavuz Ölken ve tüm çalışanlarına, sponsorlarımıza, yerel yönetimlerimize, yayıncı kuruluşumuz TRT’ye ve turnuva süresince tribünleri dolduran Malatyalı ve İzmirli voleybolseverlere Türk voleyboluna sağladıkları kıymetli katkılar nedeniyle teşekkür ederim."

AXA Sigorta Kupa Voley Erkekler Finali'ne Malatya ev sahipliği yaptı. Türkiye Voleybol Federasyonu’nun (TVF) Malatyalı başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın Malatya’da yapılmasını sağladığı Kupa Voley’de son gün Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan final karşılaşmasını Merkez Spor Salonu’nda beş bine yakın spor sever izledi.

Malatya’da 15, 16 ve 17 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen 2018-2019 Voleybol Sezonu Axa Sigorta Erkekler Kupa Voley’de Fenerbahçe şampiyonluğa ulaşırken, hem final karşılaşması hem de ödül töreni büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Akif başkanım, Allah yar ve yardımcınız olsun,Emekleriniz çok büyük ,Malatyamıza güzel hizmetleriniz var,Sağlıklı uzun ömürler dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (5 yıl önce)
    Değerli başakanım malatya ya böyle bir aktiviteyi taşıdığınız icin bizleri voleybolla tanıştırdığınız için size sonsuz sevgilerimizi sunuyoruz emin olun malatya bu turnuvanın buraya taşınmasındaki birinci kişinin siz olduğunu biliyor çok teşekkürler inşallah devamı gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • SELAMİ GÜN (5 yıl önce)
    Teşekkürler Akif Başkanım, Malatya Sizinle sportif alanlarda daha nice coşkulu günler yaşayacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr.Yusuf (5 yıl önce)
    Böyle büyük ve güzel bir organizasyonun Malatyada yapılmasına vesile olan voloybol fedarasyonu başkanınına ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.Bundan sonrada inşallah salon sporlarında bu tür organizasyonlara ev sahipliği yaparız.Büyükşehir Voleybol takımınıda inşallah en kısa zamanda 1.ligde ve efeler liginde tekrar seyrederiz.Yerel yöneticilerin de bu konuda desteklerini esirgemiyeceklerini düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal AYDOĞAN (5 yıl önce)
    Gurbette yaşayan bir Malatyalı olarak Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ'la gurur duyuyorum. Her fırsatta voleybol branşında Malatya ya verdiği bu organizasyonlarda Malatyalılar spor salonunu doldurarak başkanı mahcup etmemiş ve bu tür organizasyonu hak ettiğini ispatlamıştır. Malatya ilinin Efeler liginde bir takımının olması gerektiğini hakkettiğini göstermiştir.Bundan sonra iş Malatyalı bürokrat ve il yöneticilerine düşmektedir. Federasyon başkanı Malatyalı, Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu Başkanı Malatyalı bence bu fırsatı kaçırmamalıyız.Bu şehir bunu hak ediyor.
    0
    0
    Yanıtla