SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-17 Liginde A.Kartal ve Battalgazi B. Şampiyon

A- A+ PAYLAŞ

Malatya U-17 Futbol Ligi’nde sezon tamamlandı. Ligde Adafı Kartalspor (fotoğrafta) ile Battalgazi Belediyespor şampiyon oldu.

Malatya amatör futbolunda U-17 Ligi de oynanan son maçlarla birlikte tamamlandı. 14 hafta sonunda A Grubu’nun lideri Adafı Kartalspor ile B Grubu’nun lideri Battalgazi Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti.

Adafı Kartalspor ile Battalgazi Belediyespor, U-17 Türkiye Futbol Şampiyonası’nda Malatya’yı temsil etme hakkını da kazanmış oldu.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, U-17 Futbol Ligi’nin şampiyonları Adafı Kartalspor ile Battalgazi Belediyespor’u tebrik etti.

Özdemir, U-17 Futbol Ligi’nin çekişmeli ve zevkli geçtiğini ifade ederek, “Malatya amatör futbolunda her ligimiz büyük bir heyecana sahne oluyor. U-17 Ligi’mizde oldukça çekişmeli, zevkli ve heyecanlı geçti. Neticede de A Grubu’nda Adafı Kartalspor, B Grubu’nda ise Battalgazi Belediyespor şampiyon oldu. İki takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca lige katılan ve özveriyle mücadele eden bütün takımlarımızı kutluyorum” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız