SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

U14 Ligi Sezonuna Korona Kurbanı Antrenörün Adı

U14 Ligi Sezonuna Korona Kurbanı Antrenörün Adı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Cebrail Şahin U14 Futbol Ligi’nde yeni sezon hafta sonu oynanan karşılaşmalarla başladı. Ligin ilk haftasında oynanan 5 karşılaşmada 25 gol kaydedildi.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) ile Futbol İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden antrenör Cebrail Şahin’in isminin verildiği Cebrail Şahin U14 Futbol Ligi başladı.

Ligin ilk haftasında oynanan karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Karakavakspor-Kale Gençlerbirliği: 10-0
Malatya Galataspor-Telekomspor: 5-0
Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Malatya Fenerspor: 1-3
Kaldırımgücü-Eski Malatya: 1-2
Malatya Şehirspor-Pütürge Gençlik: 3-0

ÖZDEMİR’E TEŞEKKÜR PLAKETİ
Kale Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Erdal Kaçan, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir’e, bu sezon oynanan U14 Futbol Ligi’ne ‘Cebrail Şahin U14 Futbol Ligi’ isminin verilmesinden dolayı plaket verdi.

Kale Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Erdal Kaçan, eski futbolcu ve antrenörleri olan, geçtiğimiz yıl Ekim ayında koronadan 40 yaşında hayatını kaybeden Cebrail Şahin adının yaşatılması nedeniyle MASKF Başkanı Özdemir’e teşekkür etti.

MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir ise Kale Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Erdal Kaçan’a teşekkür ederek, her zaman amatörün yanında olduklarını ifade etti. 

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız