SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U21 Maçı Orduzu Pınarbaşı'nda

0
Güncellendi - 2018-08-30 19:22:16
U21 Maçı Orduzu Pınarbaşı'nda
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, ligin dördüncü haftasında Cuma günü 15.30'da Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde Atiker Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

U21 Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor ile Atiker Konyaspor Malatya'da karşılaşacak. Daha önce TFF'nin resmi sitesinde TFF Antrenman Sahası'nda oynanacağı kaydedilen karşılaşmanın Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ne alındığı bildirildi.

U21 Süper Ligi'nde mücadele eden Evkur Yeni Malatyaspor, üçüncü haftasını 2 puanla 14.sırada tamamladı.

Sezona Göztepe deplasmanında aldığı 1 puanla başlayan Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, ikinci hafta sahasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olmuştu.

Ligin üçüncü haftasında deplasmanda Kayserispor U21 takımı ile karşı karşıya gelen sarı kırmızılılar, sahadan 0-0 berabere ayrılarak, puanını 2'ye yükseltti.

Ligde geride kalan 3 haftada 2 beraberlik, 1'de mağlubiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor, haftayı 2 puanla 14.sırada tamamladı. Sarı kırmızılılar, geride kalan 3 haftada 3 gol kaydederken, kalesinde 4 gol gördü.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız