SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

U21'de E.Yeni Malatyaspor Mağlup

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da oynanan U21 Ligi maçında Evkur Yeni Malatyaspor, ev sahibi Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup oldu.

Başakşehir 3 Nolu Saha'da oynanan, Furkan Çelik, Ali Rıza Kuzucu, Kıvanç Kahriman ve Fatih Okhan'dan oluşan hakem kadrosunun yönettiği karşılaşmada, Evkur Yeni Malatyaspor U21; Muhammed Enes Salik, Kadir Fırat, Emre Akcebe, Gökhan Akkan, Mehmet Zencirkıran, Fatih Gürden, İkbal İpek, Tayfun Özhan, İbrahim Öztürk, Kaan Sefa Yıldız (Dk.85 Ümitcan Balcı) ve Tayyip Eren Aşıcı'dan oluşan takımla mücadele etti.

Karşılaşmada M.Başakşehir U21 takımının gollerini 35. dakikada Muzaffer Kahrıman ve 65. dakikada Kemal Kadir Durmuş kaydettiler.

Medipol Başakşehir takımının gollerini 35. dakikada Muzaffer Kahrıman ve 65. dakikada Kemal Kadir Durmuş kaydettiler.

Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, Medipol Başakşehir U21 takımı karşısında aldığı mağlubiyetle birlikte ligde son sıraya geriledi. 

Ligde geride kalan 7 haftada henüz galibiyet alamayan sarı kırmızılılar, 2 beraberlik, 5 mağlubiyet ile 2 puan toplayabildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: YMS U21 takımı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mehmet Saim Karaca (5 yıl önce)
    Sonuç tan ziyade oynan futbol ve geleceğe hazır olabilecek gençler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Saim Karaca (5 yıl önce)
    Şampiyonluk olsa ne olur.Önemli olan A takımına veya 1.,2. ,3 lig lere futbolcu gençleri kazandırmak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (5 yıl önce)
    Hani altyapiya yatirim yapiyordunuz. Yatirmissiniz altyapiyi ligin dibinde demir atmis bekliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözcü (5 yıl önce)
    Her maç mağlup
    0
    0
    Yanıtla