SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U21'de EYMS Akhisar'ı 2-1'le Geçti

0
Güncellendi - 2018-04-29 17:34:28
U21'de EYMS Akhisar'ı 2-1'le Geçti
A- A+ PAYLAŞ

U21 Süper Ligi'nde Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor'u 2-1 mağlup etti.

  Evkur Yeni Malatyaspor, U21 Süper Ligi'nin 31.haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor'u konuk etti. Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde oynanan karşılaşmayı Umuthan Tunç, Gökhan Salduz, Ümit Ertan hakem üçlüsü yönetti.

  İlk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmada Evkur Yeni Malatyaspor 59.dakikada Bilal Barman'ın golüyle 1-0 öne geçti. Sarı kırmızılılar 80.dakikada Burak Kavlak'ın kaydettiği golle durumu 2-0'a getirdi.

  Teleset Mobilya Akhisarspor, maçın uzatma dakikalarında Barış Sabancı'nın golüyle farkı 1'e indirse de kalan dakikalardsa başka gol olmadı ve Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı mücadeleyi 2-1 üstün tamamladı.

  Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı karşılaşmanın ilk yarısında Burak Kavlak ile penaltı atışından yararlanamadı.

  Evkur Yeni Malatyaspor'un Altyapı Teknik Sorumlusu Murat Uçkun, iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

  Uçkun, ligde kalan son 3 haftada da iyi sonuçlar alarak, ligi üst sıralarda tamamlamak istediklerini belirtti.

  Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, Teleset Mobilya Akhisarspor U21 takımı karşısında aldığı galibiyetle puanını 49'a çıkarttı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mustafa (6 yıl önce)
    Puan durumunu da yayınlasanız
    0
    0
    Yanıtla