SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

U21'de Gol Düellosunu EYMS Kaybetti

0
Güncellendi - 2018-11-05 16:27:10
U21'de Gol Düellosunu EYMS Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

U21 Ligi'nde Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 4-3 mağlup oldu.

Alanya Konaklı İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Berkan Çetin, Ömer Ulu, Muhammet Mahmut Delimazı hakem üçlüsü yönetti.

Aytemiz Alanyaspor sahaya Yusuf Karagöz, Sıddık Çelik, Emre Bekir, Hamza Özdemir, Sadık Erten, Melih Kindar, Hakan Demirci, Hakan Erçelik, Mehmet Sait Uluiri, Erdinç Mergen ve Ömer Furkan Tungaç on biriyle çıktı.

Evkur Yeni Malatyaspor ise Cihat Herdili, Romario Matova, Emre Akcebe, Emirhan Kayalar, Mehmet Zencirkıran, Fatih Gürden, İbrahim Öztürk, Mehmet Suha Yiğit, Ömer Faruk Yücel, Berkan Durdu, Hüseyin Demir on biriyle mücadele etti. 

İlk yarısı 3-2 Aytemiz Alanyaspor’un üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmayı Akdeniz ekibi 4-3 kazandı. Aytemiz Alanyaspor’a galibiyeti getiren golleri 6, 23 ve 72.dakikalarda Erdinç Mergen ile 17.dakikada Hakan Demirci kaydetti. Evkur Yeni Malatyaspor’un gollerini ise 3.dakikada Berkan Durdu, 28.dakikada İbrahim Öztürk, 90.dakikada ise Mehmet Zencirkıran attı.

Karşılaşmada 7’si Evkur Yeni Malatyaspor’dan olmak üzere 10 futbolcuya sarı kart çıktı. Evkur Yeni Malatyaspor’da Emre Akcebe, Cihat Herdili, Fatih Gürden, Mehmet Zencirkıran, Emirhan Kayalar, Ömer Faruk Yücel ve Berkan Durdu, Aytemiz Alanyaspor’da ise Sıddık Çelik, Hakan Erçelik, Hasan Kürşat Kara sarı kart gören oyuncular oldu./

U-21 Ligi'nin 11. hafta maçlarındaki diğer sonuçlar şöyle:

Galatasaray:2- Fenerbahçe:0,

M.Başakşehir:0- Beşiktaş:1,

Akhisar:2- B.B. Erzurum:1,

Kasımpaşa:3- Antalyaspor:1,

Göztepe:0- Çaykur Rize:0,

Trabzonspor:1- Bursaspor:1,

MKE Ankaragücü:2- Kayserispor:0

A. Alanya:4- E.Yeni Malatya:3.

U21'de 11. hafta maçları, Pazartesi oynanacak DG Sivas- A.Konyaspor maçlarıyla tamamlanacak.

Ligde, Pazar akşamına kadar oynanan karşılaşmaların ardından son puan durumu şöyle:

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız