SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Ünal Karaman'ın Annesi Vefat Etti

0
Güncellendi - 2018-10-06 19:25:01
Ünal Karaman'ın Annesi Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un eski futbolcularından olan Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın annesi vefat etti.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Karaman'ın Konya'da yaşayan annesi Şefika Karaman'ın, kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.

Açıklamada, "Şefika Karaman'a Allah'tan rahmet, teknik direktörümüz Ünal Karaman ve ailesine başsağlığı diliyoruz." ifadeleri yer aldı.

Galaatsaray ve Beşiktaş'tan başsağlığı mesajı

Beşiktaş Kulübü, Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın vefat eden annesi Şefika Karaman için başsağlığı mesajı yayımladı.

Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan mesajda, "Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın annesi Şefika Karaman'ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah'tan rahmet, Karaman ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray Kulübü, Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın annesi Şefika Karaman'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın annesi Şefika Karaman'ın vefat ettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhume Şefika Karaman'a Allah'tan rahmet, Karaman ailesine, yakınlarına başsağlığı dileklerimizi sunarız." ifadeleri kullanıldı.

TFF'den mesaj

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın vefat eden annesi Şefika Karaman için başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF'nin internet sitesinde yer alan mesajda, "Trabzonspor Teknik Direktörü ve A Milli Takım eski antrenörü Ünal Karaman'ın annesi Şefika Karaman'ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhume Şefika Karaman'a Allah'tan rahmet; Ünal Karaman ve ailesi ile Trabzonspor camiasına başsağlığı dileriz." denildi.

Trabzon, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Efsane futbolcumuz ünal hocaya başsağlığı diliyorum.Ne mutlu ona ünal gibi bir delikanlı yetiştirmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Ünal Ağabey; öncelikle merhume Validenize Allah'tan rahmet sizlere de sabırlar diliyorum. Cenab-ı Hak mekanını cennet eylesin. Amin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla