SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteler Bölgesel Voleybol Maçları Malatya'da Yapıldı

Üniversiteler Bölgesel Voleybol Maçları Malatya'da Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Üniversitelerarası Spor Ligi (ÜNİLİG) Voleybol Bölgesel Ligi ödül töreni ile son buldu. Turnuvanın ilk iki takımı süper lige yükselme müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Turnuvaya Diyarbakır Dicle Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi, Kayseri Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Siirt Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi takımları katıldı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlediği ÜNİLİG Voleybol Bölgesel Ligi, Malatya İnönü Üniversitesinin ev sahipliğinde Spor Şube Müdürlüğü Spor Salonu’nda çekişmeli geçti.

Kadınlar kategorisinde, Diyarbakır Dicle Üniversitesi birincilik ödülünü alırken, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ikinci, Mardin Artuklu Üniversitesi üçüncü oldu.

Erkekler kategorisinde ise Siirt Üniversitesi birincilik ödülünü alırken, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ikinci, Mardin Artuklu Üniversitesi üçüncü oldu.

Turnuvanın ilk iki takımı süper lige yükselme müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Düzenlenen ödül törenine, İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Çelik, Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Fahri Safa Çınarlı, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Oğuz Avcı, Üniversite Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Öğr. Gör. Talip Çelik, Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Hatice İrşil Demiralp, Malatya İl Hakem Koordinasyon Gözlemcisi Rıdvan Bozyiğit, sporcular, antrenörler ve öğrenciler katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız