SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Uyanık ve Dikkatli Olmamız Lazım"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Soykan Meydanı’nda vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.  

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Soykan Meydanı’nda vatandaşlara aşure ikramı etkinliği gerçekleştirildi.  

Aşure ikramı programına Malatya Büyükşehir Başkanı Selahattin Gürkan, 7. Ana Jet Us Komutan Vekili Yarbay Mehmet Akçalı, İl Jandarma Komutanı Ercan Altın, Malatya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Deniz, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mesut Samanlı İl Kültür ve Turizm Müdürü Çetin Şişman, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Cemal Noğay,  AKP Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu,, Muhtarlar, Esnaf ve Meslek Oda Başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bir şehirde, bir ülkede farklı düşüncedeki insanların olması o şehri dinamik hale getirir, o milleti dinamik hale getirir. Onun için bu tür şeyler bizim zenginlimiz olması gerekirken, fitne ve fesatlarla, yabancı misyonerlerin, lejyonerlerin içimize sokmuş olduğu nifakla bizi birbirimize düşürmeye çalışmışlardır. Uyanık olmamız lazım, dikkatli olmamız lazım. Allah milletimizin birliğini, dirliğini, düzenini bozmasın. Muharrem Ayının başta Malatya’mıza, Alemi İslam’a, Milletimize ve insanlığa barış ve huzur getirmesini Cenabi Allah’tan niyaz ediyorum.” İfadelerini kaydetti.

Gürkan ve katılımcılar daha sonra aşure dağıtımı yaptılar.

MASKİ'DE..
Bu arada Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği etkinlikte personele aşure ikram edildi. Aşure Günü etkinliği programına; MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Genel Müdür Yardımcıları, Daire başkanları ve personeller katıldı.

“Aşure, paylaşmanın, dayanışmanın ve birliğin sembolüdür” diyen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Aşure Günü’nün birlik,  beraberlik ve kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Kurumumuzda, aşure ikramı her yıl geleneksel olarak yapılıyor. Mesai arkadaşlarımıza ve misafirlerimize ikramda bulunduk.  Kurumumuza bağlı tüm birimlerde özveriyle çalışan tüm mesai arkadaşlarıma emeklerinden ve samimi yol arkadaşlıklarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler, işlerinde kolaylıklar diliyorum. Allah, yaptığımız aşure hayrını kabul etsin” dedi.

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Abdullah (1 yıl önce)
    Vesayet ne alaka.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (1 yıl önce)
    AKP il başkanı nerde, vekaletini MHP ye mi verdi.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Muharrem (1 yıl önce)
    Uyanık ve dikkatli olsanız (başlıkta böyle diyor) aşure programı için bugünü seçerdiniz!!! Dün Muharrem orucu bitti keşke bugün yapsaydınız da birlikte tatsaydık o aşureyi.. umarım anladınız demek istediğimi..
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Olmamış Selahattin başkan. Burada toplumsal entegrasyonu göremedim.
    %85
    %15
    Yanıtla