SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucu Şüphelisine Adliyeden Çıkarılırken Saldırı

Uyuşturucu Şüphelisine Adliyeden Çıkarılırken Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da jandarma ekiplerince uyuşturucu suçundan adliyeye çıkartılan ve tutuklanan bir şüpheliye, cezaevine götürülmek üzere iken 3 kişi saldırdı. Polis ekipleri 3 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

Olay, Cumartesi akşam saatlerinde Malatya Adliye Binasının yanında meydana geldi. Jandarma ekiplerince uyuşturucu suçundan gözaltına alınan E.D., getirildiği Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.  Jandarma ekiplerince dışarı çıkartılarak araca bindirilmek istenen E.D.’ye, biranda ortaya çıkan ve kendisinin de akrabası oldukları öğrenilen 3 kişi saldırdılar.. Araya giren jandarma ekiplerine de zorluk çıkartan 3 şüpheli, takviye olarak Adliye binasına giden polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındılar.

Polis ekiplerince gözaltına alınan K.D., S,Ş, ve N.Ş. adlı şahısların, uyuşturucu ticareti suçundan tutuklanan E.D.’nin bir yakınlarını uyuşturucuya alıştırdığı iddiası ile saldırdıklarını ileri sürdükleri öğrenildi.

Olayda 2 jandarma görevlisinin hafif sıyrıklarla olayı atlattığı ve doktor raporu aldıkları öğrenildi.

Tutuklanan şüpheliye saldıranlar, Battalgazi Polis Merkezine götürüldü.

Soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Malatya Adliyesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Huzur (1 yıl önce)
    Şahıslara bir diyeceğim yok, ama adliye güvenliği sıfır, giriş dahi değişmeli ve adliyenin içindeki xray cihazı dışarda olmalıdır.Bilgisayar üzerinden uyap sorgusu yapılarak duruşması yada tanıklığı olmayan kişiler içeri alınmamalıdır. Ben çaycıyım ,tostcuyum ,lokantacıyım diyen direk aranmadan ıçeri girmemelidir ...
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 yıl önce)
    Cezalar caydırıcı değil, hapis cezaları doğru düzgün infaz edilmiyor. Ortalık torbacı doldu ne olacak bu işin sonu
    %89
    %11
    Yanıtla