SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Baruş 2. OSB'de İncelemelerde Bulundu

0
Güncellendi - 2019-01-31 22:19:29
Vali Baruş 2. OSB'de İncelemelerde Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, kamu kurum ve kuruluşları ile gerçekleştirdiği toplantılar kapsamında 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek kurumun çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Vahap Erdem ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Vahap Erdem, kurumun çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Vali Aydın Baruş, toplantı sonrası 2.Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bazı fabrikaların üretim tesislerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden istihdam, ürünlerin üretim aşamaları gibi konular hakkında bilgiler aldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bekir (5 yıl önce)
    2013 ten bu gune sayalim: 5. Valimiz gelmis. Demekki son 5-6 senede nerdeyse bir valimizin calisma suresi Malatya da ortalama 1 yil yaklasik. Bu cok dusuk degil mi. Zaten her gelen vali ilk 5-6 ayini sehri anlama boyle ziyaretler yapmayla geciriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ismail (5 yıl önce)
    Sayın vali bey OSB de ziyarette bulunuyor. kocaman Tıso dan bir tane yönetici yoktur. Sen, sırf senin kurumunda toplantı yapılıyor diye, 'Vali kalksın, ben bakanın yanında oturayım, fotoğraf vermem lazım' dersen vali de seni yanında gezdirmez, bir mecburiyeti de yoktur, olamazda. Siz sandınız ki Tısso'yu alınca Malatya'da her şey bitiyor, yok her şey yeni başlıyor gibi...
    0
    0
    Yanıtla