SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Baruş, Avrupa Şampiyonunu Kabul Etti

Vali Baruş, Avrupa Şampiyonunu Kabul Etti
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, Avrupa Muaythai Şampiyonasında altın madalya kazanan Malatya’lı sporcu Eylül Aslan’ı makamında kabul etti.

38 ülke 850 sporcu katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirilen, 13 Şubat'ta başlayıp 20 Şubatta sona eren Avrupa Muaythai Şampiyonasında Eylül Aslan, yıldızlar kategorisinde 58 kilogramda altın madalya kazanarak büyük bir başarı elde etmişti.

Avrupa Şampiyonu olduğu bu yarışmanın ilk yarışması olduğunu söyleyen başarılı sporcu Eylül Aslan, yaklaşık bir buçuk yıldır azimle çalıştığını ve emeklerinin karşılığını aldığını söyledi. Türkiye'yi ve Malatya'yı gururlandırmak için çalışmalara devam ettiğini söyleyen Eylül Aslan, 6-11 Haziran tarihlerinde Muğla’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Gençler Muaythai Şampiyonasına hazırlandığını, şampiyon olduğu takdirde 13-21 Ağustos tarihlerinde Malezya’da gerçekleştirilecek olan Dünya Muaythai Şampiyonasına katılmayı hedeflediğini söyledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ise, sporcunun başarısının tüm gençleri ve sporcuları motive ettiğini, Eylül Aslan’ı ve tüm gençlerimizi desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Başarılarından ötürü gurur duyduğunu belirten Vali Aydın Baruş,  Eylül Aslan’nın kendini spora vererek hayatına güzel bir yön çizdiğini, gençlerin spor ile ilgilenerek hayatlarında daha emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Eylül Aslan’nın bu başarısının devam etmesini dileyerek, tebrik etti. 

Ziyarete Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Okul Sporları Şube Müdürü Orhan Altay, Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz, şampiyon Eylül Aslan ile antrenörleri ve sporcu arkadaşları katıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız