SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Vali Kaban Ne Zaman Başlayacak?

0
Güncellendi - 2017-07-04 03:17:50
Vali Kaban Ne Zaman Başlayacak?
A- A+ PAYLAŞ

  • Zonguldak'ta son karar olarak genelevin kapatılmasını onaylayıp ayrılan Vali Kaban'ın, bu hafta sonuna doğru Malatya'ya gelmesi bekleniyor.

21 Haziran 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Zonguldak'tan Malatya'ya atanan Vali Ali Kaban'ın, bu hafta sonunda Malatya'daki görevine başlaması bekleniyor.

Kararname ile Malatya Valisi Mustafa Toprak merkeze alınırken, Zonguldak Valisi Ali Kaban Malatya Valiliği görevine atanmıştı. Toprak, 29 Haziran Perşembe günü Ankara'ya gitmek üzere Malatya'dan ayrılmıştı.

Zonguldak'tan ayrılmadan önce onuruna verilen veda yemeğinde yaptığı konuşmada memuriyet gereği Zonguldak’tan ayrıldığını belirten Vali Kaban, "4 yıl önce Zonguldak’a ailem ile birlikte geldiğim zaman benim için Zonguldak bir bilinmezdi. Görevimi bitirmiş bir şekilde burada ayrılıyorum. Söylenecek çok şey var. Ama çok konuşmak istemiyorum. Söylenecek şeyleri fiilen uyguladık. Bu koltuğa gelmek kolay ama gitmek daha zor. Devlet memuruyuz. Tayinle gedik, tayinle gidiyoruz.  Veda etmenin güçlüğünden dolayı bu yemeği istememiştim. Bir çoğunuz uzak yerlerden geldiniz, hakikaten hepinize minnettarım. Dostluk kardeşlik ve sevgiden başka servetim yok. Ben sizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Ben helal ediyorum. Dostluk kardeşlik ve sevginizden dolayı size teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun, hoşça kalın” dedi.

Malatya'nın yeni valisi Ali Kaban'ın ise 30 Haziran Cuma sabahı Zonguldak'taki görevinden ayrıldığı, Bitlis'ten Zonguldak'a atanan Vali Ahmet Çınar'ın aynı gün öğleden sonra göreve başladığı bildirildi.

Kısa bir süre izin kullanması beklenen Kaban'ın, bu hafta sonuna doğru Malatya'ya geleceği öğrenildi.

Bu arada, Vali Ali Kaban'ın Zonguldak'taki görevinden ayrılmadan önce imzaladığı son kararın, ilde 1930'lu yıllardan beri faaliyette bulunan genelevin kamuoyundan gelen talep doğrultusunda kapatılmasına ilişkin olduğu Zonguldak yerel basınında yeraldı.

Malatya Valiliği görevine halen Vali Yardımcılarından Miktat Alan vekalet ediyor.

malatyahaber.com- demirmedya.net- pusulagazetesi.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kamil (6 yıl önce)
    Giden valiyi çok ararız bu çok belli demesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hulusi (6 yıl önce)
    Cezmi Kartay a bi el at, yeter...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor (6 yıl önce)
    Hoşgeldiniz sayın valim inş Malatya'daki asayiş olaylarına el atarsınız inş malatyada rahat yaşamak cadde lerde gezmek hayal oldu pompali silah 300 tl ye satılır olmuş sosyal medyada Malatya'daki silahlı olaylarda hep pompali silah kullanılıyor esnafları gezin sorunlarımızı dinleyin inş yeni göreviniz hayırlara vesile olmasını temenni ederim
    0
    0
    Yanıtla