SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vurduğu Genci Hastaneye Bırakıp Kaçan Firari Yakalandı

Vurduğu Genci Hastaneye Bırakıp Kaçan Firari Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Cemal Gürsel Mahallesi'nde “kız“ meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada arkadaşını silahla yaralayarak kaçan zanlı yakalandı.

Olay,  Cuma günü akşam 20.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Cemal Gürsel Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Derya Sokak'ta karşılaşan Medet E. ile E.E. (23) isimli iki arkadaş arasında “kız” meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Medet E., E.E.’ye silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu boğaz kısmına kurşun isabet eden genç ağır yaralandı. E.E.’nin kanlar içerisinde yere yığıldığını gören Medet E., genci araçla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bırakarak kayıplara karıştı.

Hastanede tedavi altına alınan ve tedavisi süren E.E.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, firari zanlı Medet E. olaydan yaklaşık 23 saat sonra suç aleti ile birlikte yakalandı.

Zanlının polis merkezindeki işlemlerinin sürdüğü belirlendi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ozan (2 ay önce)
    Malatyada artık kimse güvende değil. Kimseye güvenmeyin.. Herkes uyuşturucu bağımlısı olmuş.. İmkan olsa terkedecem ama malesef
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İhsan (2 ay önce)
    Teksasa döndü bu ne yahu hırsızlar Bi yanda birbirini vuranlar Bi yanda asayiş sıfır
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (2 ay önce)
    Burdan söylüyorum asayiş zayıf her araç aranacak yayada aranacak yada cihazla uzaktanda olsa silah biçak kasatura araması yapılacak çünkü okadar silah varlı yolda geziyorrrer
    %100
    %0
    Yanıtla