SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mazot Yüklü Tanker Devrildi..

Mazot Yüklü Tanker Devrildi..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Elazığ karayolunda devrilen mazot yüklü bir tankerin şans eseri alev almaması nedeniyle facianın eşiğinden dönüldü. Tanker sürücüsünün yaralandığı kazada yakıtın yola akması nedeniyle trafik akışına uzun süre izin verilmedi.

Kaza, öğle saatlerinde Malatya-Elazığ karayolu Hacihaliloglu Çiftliği Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Atilla Ö. (58) yönetimindeki 23 ACF 487 plakalı tır, Malatya istikametinden Elazığ istikametine seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yolun sağında bulunan çöp konteynırına çarparak devrildi. Kaza sonrası olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan tanker sürücüsü 112 ambulansı ile Turgut Özal tıp Merkezine kaldırıldı.

Yaralı sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza sonrası tankerden yakıt akması nedeniyle yol çift taraflı araç trafiğine kapatıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye daire Başkanı Mustafa Katipoğlu da kaza yerine giderek ekiplerin çalışmasına katıldı. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ve jandarma çevre güvenliği alırken, yakıtın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi ile yol tek taraflı trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatya (9 ay önce)
    Maski ne alaka
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mübarek insan kepçenin üzerinde maski yazısını kastediyorsun sanırım, neticede o da belediye kurumu acil ve tehlikeli bir durum var toprak dökülüp tekrar kazınması lazim yoksa yoldaki araçlar buz pateninde misali kayar, yangin riskini saymıyorum dahi. O esnada o bölgede normal bir kepçe olsa o da yapardı, maski yetişmiş kötü birşey mi?
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Pötürge (9 ay önce)
    Geçmiş olsun. İnsan hayatı pamuk ipliğine bağlı.
    %50
    %50
    Yanıtla