SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Yalçın Sarı Kırmızılı Formayı Giydi

0
Güncellendi - 2017-07-10 16:36:50
Yalçın Sarı Kırmızılı Formayı Giydi
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un yeni transferi Yalçın Ayhan, resmi sözleşmeyi imzaladı. Sarı kırmızılı formayı giyen tecrübeli stoper, Evkur Yeni Malatyaspor’un başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

Sarı siyahlılar, geçtiğimiz sezon Medipol Başakşehir’in formasını giyen ve sezon sonunda İstanbul ekibiyle yollarını ayıran tecrübeli stoper Yalçın Ayhan ile 1 yıllık anlaşma sağlamıştı. Tecrübeli futbolcu, kendisini Evkur Yeni Malatyasporlu yapan imzayı attı.

Sezonu Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir’de tamamlayan 35 yaşındaki Yalçın Ayhan, daha önce

Manisaspor, Galatasaray, Kayseri Erciyesspor, İstanbulspor, Orduspor, Gaziantepspor, Kasımpaşa, Antalyaspor ve Medipol Başakşehir takımlarının formalarını giydi.

Bu sezon Medipol Başakşehir ile Süper Lig’de 27 karşılaşmaya çıkan tecrübeli stoper, 3 gol attı, 1’de asist yaptı. Tecrübeli stoper, Türkiye Kupası’nda 1, Avrupa Ligi elemelerinde ise 3 karşılaşmada görev aldı.

Ayhan, Medipol Başakşehir ile 101 karşılaşmaya çıktı 10 gol kaydederken, 5’te asist yaptı. Antalyaspor ile 71 karşılaşmaya çıkan tecrübeli stoper, 3 gol atarken, 2’de asist yaptı. Süper Lig’de 296 karşılaşmada görev alan Yalçın Ayhan, 18 gol atma başarısı gösterirken, 10’da asist yaptı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ümit Bilal baldan (6 yıl önce)
    Yaa Yalçın transferi bu sezonluk iyi transfer haksızlık yapmayalım adam oynar yanlız kadronun yüzde 70 i çıktığımız kadro aslında işin Aslı doğru dürüs transfer yapamadılar nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (6 yıl önce)
    Çok mükemmel bir transfer insallah çok faydalı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • akoğlu (6 yıl önce)
    yalcın 1 yıl spor müsabakalarından ceza aldı nasıl bir transfer anlamadım
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaşım,Okumadan yazıyorsunuz.Haberi nasıl okuyorsunuz?Yalçın,maç ve antreman seyredemiyecek.Verilen ceza bu.Yani seyirci onu izleyebilecek,yani oynayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (6 yıl önce)
    Yaptıgımız transfere bak adam iyi stoper ama 1 yıl men cezası aldı ???
    0
    0
    Yanıtla
  • HARUN BABA (6 yıl önce)
    büyük transfer en az 25 maç oynar ANCAK İYİ BİR KALECİ LAZIM BU TAKIMA
    0
    0
    Yanıtla