SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yalçın Ayhan'a Af Çıkabilir

0
Güncellendi - 2017-12-06 01:24:56
Yalçın Ayhan'a Af Çıkabilir
A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş ile oynanan karşılaşma sonrası süresiz kadro dışı bırakılan tecrübeli stoper Yalçın Ayhan’ın durumu, yönetim kurulu toplantısı sonrası netleşecek.

Süper Lig Evkur Yeni Malatyaspor’da 13.haftada Malatya’da Beşiktaş ile oynanan karşılaşma sonrası süresiz kadro dışı bırakılan stoper Yalçın Ayhan, Malatya’ya dönerek Pazartesi gününden itibaren çalışmalarına başladı.

Evkur Yeni Malatyaspor’da Göztepe ile hafta sonunda oynanacak olan lig karşılaşmasının hazırlıkları sürerken, kadro dışı bırakılmadan önce takımın kaptanlığını yapan Yalçın Ayhan, bir haftalık izninin sona ermesinin ardından Malatya’da takımdan ayrı olarak çalışıyor.

AF ÇIKABİLİR

Takımdan ayrı olarak A takımın çalıştığı sahada çalışmalarını sürdüren tecrübeli stoperin durumuyla ilgili yönetimin bir araya gelmesi bekleniyor. Uzun süre ulusal ve yerel medyanın gündemini meşgul eden konuyla ilgili adımların atılması an meselesi.

Teknik Direktör Erol Bulut, Yalçın Ayhan’ın kadro dışı bırakılması konusuyla ilgili “Verilen karar başkan, yönetim ve Yalçın arasında, biz işimize devam edeceğiz. Bu konuyla ilgili fazla bir şey konuşmak istemiyorum. Başkan ve yönetim bu kararı verdi. İki tarafın arasında olan bir mesele. Başkanımız konuyla ilgili açıklamasını yaptı. Karara saygı duymamız lazım” açıklamasının ardından gözler yönetimin vereceği karara çevrildi.

Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in tecrübeli stoperin menajeri aracılığıyla bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenilirken, tarafların uzlaşmaya yakın olduğu gelen haberler arasında. Konuyla ilgili yönetim kurulunun toplanarak, tecrübeli oyuncuyla ilgili son kararı vermesi bekleniyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • harun (6 yıl önce)
    yalçın bu takımın ağabeyidir başkan gevrek de konumu geregi babasıdır takımın başkanıdır baba ile ağabeğ birbirine düşerse evladlar yarın obur gün ortaya düşerler demedi demeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Yalçın bize gerekli.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (6 yıl önce)
    yalçın bu seferlik affedilebilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Şimdi küsmek, darılmak zamanı değil. Her iki taraf da fedakarlık yapıp tamamen maçlara odaklanmak lazım. Her iki tarafa da saygı duymak lazım. Bu kulüp kişilere bağlı değil, basit bir camia da değil, yönetim bir karar verdiyse arkasında durmak lazım. Ama futbolcu açısından da bakarsak kimse hobi olsun diye Doğu Anadolu bölgesine mensup ve sosyal yaşam alanı yok denecek kadar az olan bu memlekette top oynamaz, burada top oynayan herkes ekmek tabiri caiz ise ekmek parası için burada. Hak edene hakkını zamanında vereceksin. Dürüstlük de bunu gerektirir zaten. Yaşanan bu huzursuzluktan dolayı koca bir şehir zarar görmesin lütfen. Sonuç itibariyle yönetim kulübü iyi yönetecek, topçu kardeşlerimiz de iyi niyetle çalışıp aldığı veya alacağı paranın hakkını verecek, kimsenin kimsede tek kuruş alacağı kalmaz. Yalçın kardeşimiz de bu camia da isim bırakacak topçulardan biri olur diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Af çıkmasına hiçde gerek yok.Arturo Mina yalçının yokluğunu hiç aratmadı.zaten sezon sonu emekli olacak.
    0
    0
    Yanıtla